Acun Ilıcalı'nın servet değerindeki saatinin fiyatı dudak uçuklattı!

Survivor finalinin yapılmasının ardından eleştiri yağmuruna tutulan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı servet değerindeki saatiyle gündeme geldi. Kız arkadaşı Ayça Çağla Altunkaya ile görüntülenen Ilıcalı'nın saatinin fiyatı sosyal medyada da merak konusu oldu. İşte Acun Ilıcalı'nın servet değerindeki saatinin fiyatı...

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde kız arkadaşı Çağla Altunkaya'nın doğum gününü kutlamıştı. Çağla Altunkaya ile fotoğrafını yayınlayan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın koluna taktığı saatinin fiyatı ortaya çıktı.

Altunkaya ile yemek yiyen Acun Ilıcalı yemek fotoğrafını 13,7 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından paylaşarak "Doğum günün kutlu olsun, yüzün hep gülsün.. Nice mutlu yılların olsun" notunu düştü.

acun ılıcalı

acun ılıcalı

SAATİNİN FİYATI DUDAK UÇUKLATTI!

Tekne, motor ve saat tutkusuyla bilinen Acun Ilıcalı'nın taktığı saatinin fiyatı tam bir servet değerinde. Sosyal medyada gündem olan saatin fiyatı tam tamına 9 milyon TL değerinde...

acun ılıcalının servet değerindeki saati

acun ılıcalının servet değerindeki saati

İLGİNİZ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Aslıhan Güner ve Mert Kılıç çiftinden tatil pozları!

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 13

İş 1 yıl önce

bu saati alanlara özel lobi kurulsun

Acun Ilıcalı 1 yıl önce

Takarım, size ne, kime ne...

Real Survivor 1 yıl önce

Survivor ile Masterchefi gerçek zanneden enayiler sağolsunlar.

toprak3 1 yıl önce

napcan acun ona zaman yolculugumu yapiyor yoksa o seni seniiii

misafir 1 yıl önce

Bu ülkenin IQ seviyesi bu olunca normal.Ucuz bile almış, daha pahalısını alsın.

Yorumların Tümünü Okuyun