MasterChef'te telefon kullanmıyorum demişti! Yarışmacı Gülistan Şalk hakkında şoke eden iddia

MasterChef yarışmasının geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümünde bir ilk yaşandı. Son bölümde yarışan yarışmacı Sosyal medya ve telefon kullanmıyorum diyerek şefleri şoke etmişti. Yaptığı açıklamalar üzerine sosyal medyada ortaya ilgin bir iddia atıldı.

Masterchef 2022 çekimleri son hızıyla devam ediyor. Birbirinden ilginç yarışmacıların yer aldığı yeni bölümlerde Gülistan adlı yarışmacı söylediği sözlerle dikkat çekti. Gülistan Şalk adlı yarışmacı  hiç telefon kullanmadığını açıklayınca olay oldu.

MasterChef Gülistan konuşmasında "Benim sosyal medyam yok! Kullanmıyorum. Telefon da kullanmıyorum." dedi.

Mehmet Şef ise bir hayli şaşırarak "Nasıl insanlar iletişime geçiyorsun?" dedi. Şef ve yarışmacı arasında şu diyalog yaşadı:

  • -Geçmiyorum
  • -Kızım tamam da anan arayacak diyecek?
  • -Eve gidince soruyor.
  • -Senin arkadaşın kaç kişi var?
  • -Yok
  • -Senin cep telefonun yok, arkadaş yok, bu iş uzayacak ya... Sen bu kadar şeyi dert edersen... Nasıl olacak bu dünya.

TWITTER'DA İFŞA OLDU

Ancak Twitter üzerinden 'Gulistansalkifsa' isimli bir Twitter hesabının ortaya attığı iddialar kafaları karıştırdı. Anlattıklarıyla sosyal medyada gündem olan yarışmacı, bir Twitter kullanıcı tarafından yalancılıkla itham edilerek tepki çekti. "Gulistansalkifsa" adındaki Twitter kullanıcısı, paylaşmış olduğu tweetlerle Gülistan Şark'ın yalan söylediğini ifade ederek tüm bunları reyting almak için yaptığını iddia etti.

Paylaşmış olduğu bir dizi tweette "Benim üstümden yalanlarla yeterince reyting kastın ama olay benden de çıktı artık bunca insana yalan söylemeye utanmıyor musun?" şeklinde ifadelere yer veren kullanıcı, yarışmacının telefon kullanmadığını söylediği halde kullandığına dair bir fotoğraf da paylaştı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Babasının omuzlarında Kabe'yi tavaf eden minik hacı herkesi şaşırttı!

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Tepki 1 yıl önce

Mehmet seni ayakta alkışlıyorum,bu haberi okudukdan sonra böyle alakasız bir yorum yapabilmen takdire şayan..!?

mehmet 1 yıl önce

helal olsun sana örnek alınacak birisin bundan 20 yıl önce cep telefonu mu vardı ? teknoloji insanları uyuşturdu beyinleri küçülttü baktığınız zaman çok sosyal yaşıyormuş gibi görünsek te hiçte sosyallikle alakamız yok akraba ziyareti komşu ziyareti bayram ziyareti buna benzer binle ce örnek var eskiden telefon rehberi vardı benim ezberimde en az 500 telefon numarası vardı şimdi insanlar en yakın arkadaşının telefon numarasını bilmiyor teknoloji insanlara birçok şey kattıysa da insanlardan insanlığını aldığı bir gerçektir

mehmet 1 yıl önce

helal olsun sana örnek alınacak birisin bundan 20 yıl önce cep telefonu mu var dı ? teknoloji insanları uyuşturdu beyinleri küçülttü baktığınız zaman çok sosyal yaşıyormuş gibi görünsekte hiçte sosyallikle alakamız yok akraba ziyareti komşu ziyareti bayram ziyareti buna benzer binlece örnek var eskiden telefon rehberi vardı benim ezberimde en az 500 telefon numarası vardı şimdi insanlar en yakın arkadaşının telefon numarasını bilmiyor teknoloji insanlara birçok şey kattıysa da insanlardan insanlığını aldığı bir gerçektir