Bensu Soral isyan etti! "Güzellik algısını değiştirmeliyiz"

Güzel oyuncu Bensu Soral, geçtiğimiz günlerde teyze olmanın mutluluğunu ve heyecanını taşıyordu. Şimdilerde ise sosyal medya kullanıcıları için isyan eden Soral "Artık hastalıklı bir boyuta geldi!" ifadesini kullandı.

Güzel oyuncu Bensu Soral, geçtiğimiz günlerde kız kardeşi Hande Soral'ın doğum yapmasıyla birlikte ilk kez teyze olmanın mutluluğunu tatmıştı. Teyze olan Soral geçtiğimiz günlerde bir röportaj verdiği dergi için kamera karşısına geçti.

bensu soral

bensu soral

"MUHTEŞEM BİR HİS"

Verdiği röportajda teyze olmasıyla ilgili Soral "Ali dünyaya geldikten birkaç gün sonra, 'Ne hissediyorsun?' diye ablama sormuştum. Gülerek 'Hastaneden çocuk kaçırmışız gibi hissediyorum' dedi. Gerçekten en başındaki his o. Birden küçücük biri dahil oluyor ailenize ve tüm sorumluluğu size ait. Zaman geçtikçe, onu izledikçe büyülenmemek mümkün değil. Şimdi aklımız hep onda ve ayrı kaldığımızda en çok onu özlüyoruz. Daha önce yaşamadığım muhteşem bir his!" olarak açıklamıştı.

bensu soral

bensu soral

"POZİTİFLİK HAYATIMI KOLAYLAŞTIRIYOR"

Geçtiğimiz yıl "Cam Tavanlar" isimli bir dizide rol alan Bensu Soral o günlere ilişkin "Ne yaşarsam yaşayayım pozitif kalabilmem. Bu özelliğim hayatımı kolaylaştırıyor. Geliştirmek istediğim yönümse her işi zamanında yapmak, ertelememek." şeklinde açıklamada bulundu.

bensu soral

bensu soral

"GÜZELLİK ALGISINI DEĞİŞTİREBİLİRİZ"

Röportajında sosyal medyanın dayattığı klasik kadın algısı hakkında açıklama yapan Soral "Sosyal medyanın geldiği noktada bu durum artık had safhada yaşanıyor. Bunun bir yerde bitmesini çok istiyorum. Herkes birbiriyle yarış halinde ve kendisinde eksiklik hisseden insanlara bu durumun zarar verdiği ortada. Aslında en acı olan da şu ki; sosyal medyada yapılan paylaşımların çoğu gerçeklikten çok uzak. Kısacası hastalıklı bir boyuta geldi. Fakat son zamanlarda bu algının yıkılması için sarf edilen çabalar da gözden kaçmamalı. Umarım hep birlikte bu güzellik algısını değiştirebiliriz. " ifadeleriyle alkışları üzerine topladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Zeynep Tokuş'tan yıllar sonra müjde!

Naz Elmas ve Erol Özmandıracı tek celsede boşandı!

İLİŞKİLİ HABER

Naz Elmas ve Erol Özmandıracı tek celsede boşandı!

BİR YORUM YAPIN 1

Denizci 1 yıl önce

Spastik pozlar da moda oldu...