Selahattin Paşalı ve Lara Tümer kızları Pera'yı kucaklarına aldı!

Lara Tümer ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncu Selahattin Paşalı, baba olma sevinci yaşadı. Çiçeği burnunda anne Lara Tümer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla müjdeli haberi paylaştı.

Son olarak "Pera Palas'ta Gece Yarısı" adlı dizide oynadığı "Halit" karakteriyle büyük beğeni toplayan oyuncu Selahattin Paşalı, başarılı meslek hayatıyla olduğu kadar özel yaşantısıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz aylarda Lara Tümer ile nikah masasına oturan ünlü oyuncudan müjdeli haber geldi. 

Selahattin Paşalı ve Lara Tümer

Selahattin Paşalı ve Lara Tümer

Birkaç gün önce Bodrum'da tatil yaparken objektiflere yansıyan çiftin kızları dünyaya geldi. Anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşayan çiftten Lara Tümer, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak "İsmimizi anne-baba olarak değiştirdik. Ailemize hoş geldin Pera'm. Seni seviyoruz" ifadelerini kullandı.

Kızına Leyla Pera ismini veren Paşalı, bu ismi rol aldığı "Pera Palas'ta Gece Yarısı" dizisinden esinlenerek koymuştu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Carlos Santana konser esnasında yere yığıldı! Rock müziğin efsanesi korkuttu

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0