Bengü'den çocuklarıyla tatil keyfi!

İş insanı Selim Selimoğlu'yla mutlu evliliğinden dünyaya getirdiği iki çocuğuyla tatile çıkan şarkıcı Bengü, paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncunun çocuklarıyla olan tatil keyfinden kareler dikkat çekerken, konser turuna henüz başlamamış olması da "Ne zaman başlayacak" sorularını akıllara getirdi.

Yaklaşık dört yıl önce iş insanı Selim Selimoğlu ile dünyaevine giren şarkıcı Bengü, her çıkardığı şarkı ile gündemi sallarken, şimdilerde tatil izninde olduğu açıklandı. Ünlü şarkıcı 2019'da kızı Zeynep'i, geçtiğimiz kasım ayında ise oğlu Selim'i kucağına almıştı. 

bengü

bengü

TATİLE ÇIKTI

İkinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Bengü, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Şimdilerde çocuklarıyla olan paylaşımları dikkat çekerken, tatile çıktığı öğrenildi. 

bengü çocukları

bengü çocukları

"ÇOK AŞIĞIZ"

Şimdilerde 'Tatlı' adlı yeni şarkısıyla gündemden düşmeyen Bengü, kızı Zeynep ve oğlu Selim ile birlikte İzmir'e gitti. Çocuklarıyla deniz ve güneşin tadını çıkaran ünlü şarkıcı, bu anları takipçileriyle de paylaştı. Minik oğluyla sarıldığı karelere "Çok aşığız" notu düşen Bengü, beğeni yağmuruna tutuldu.

bengü ve kızı

bengü ve kızı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Doç. Dr. Oytun Erbaş'tan şoke eden dışkı yorumu!

Murat Ünalmış'tan tatil pozu! Dizi bitti rahatladı

İLİŞKİLİ HABER

Murat Ünalmış'tan tatil pozu! Dizi bitti rahatladı
Tarihte bir ilk! Prenses Diana'nın portresi sergide!

İLİŞKİLİ HABER

Tarihte bir ilk! Prenses Diana'nın portresi sergide!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0