Alexander Rybak'in mezuniyet sevinci! Eurovision'da rekor puanla şampiyon olmuştu

2009 yılında Eurovision şarkı yarışmasına katılarak adını tüm dünyaya duyuran Norveçli şarkıcı Alexander Rybak, ABD'de yaptığı yüksek lisansını tamamlayarak mezun olma sevinci yaşadı.

Uluslararası müzik yarışması Eurovision, her yıl onlarca ülkenin katılımıyla eşsiz bir sahne performansını gözler önüne seriyor. Birbirinden başarılı sanatçıların unutulmaz eserler kazandırdığı yarışmaya 2009 yılında Norveç adına katılan Alexander Rybak, "Fairytale" adlı şarkısıyla hem şampiyon olmuş hem de rekor bir puan alarak Eurovision'a adını altın harflerle yazdırmıştı.

Alexander Rybak

Alexander Rybak

O zamanlar 23 yaşında olan ünlü şarkıcı bir süredir Amerika Birleşik Devletleri'nde film müzikleri üzerine yüksek lisans yapıyordu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak mezun olduğunun müjdesini veren Rybak, "Bu 4 Temmuz'da, film müziği alanında yüksek lisans derecesi almanın mutluluğumu paylaşmak istiyorum! Ve bunların hepsi Amerika Birleşik Devletleri'nde oluyor. İnsanların büyük hayaller kurmaya, sıkı çalışmaya ve bir arada olmaya teşvik edildiği bir ülke" ifadelerini kullandı.

Alexander Rybak yüksek lisanstan mezun oldu

Alexander Rybak yüksek lisanstan mezun oldu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Doç. Dr. Oytun Erbaş'tan şoke eden dışkı yorumu! 

Müge Anlı'ya rakip dayanmıyor! Bir rakibi daha mağlup oldu

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'ya rakip dayanmıyor! Bir rakibi daha mağlup oldu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0