Bülent Ersoy'un Gülşen detaylı vasiyeti pes dedirtti! 1.5 milyon TL'lik asansörlü mezarında...

Asansörlü mezarlık yaptırmak isteyen şarkıcı Bülent Ersoy'un 2011 yılındaki vasiyeti duyanları hayrete düşürdü. Şarkıcı Gülşen'in mezarı başında şarkı söylemesini isteyen Ersoy, sosyal medya kullanıcıları tarafından yerden yere vuruldu.

Son dönemlerin en çok konuşulan ismi haline gelen Bülent Ersoy'un 1.5 milyon TL değerinde asansörlü mezarlık yaptıracağına dair iddialar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Mezarlığa nasıl sığacağını dert edinen Ersoy, sosyal medyada yayınlanan bir videosunda "Ben buraya sığmam" ifadelerini kullanmış ve daha sonra kendisine büyük bir mezarlık yaptırma kararına varmıştı. 

Bülent Ersoy ve Fevzi Siverek

Bülent Ersoy ve Fevzi Siverek

Mezar yeri ve mezar boyutu konusuyla gündeme gelen Ersoy, aslında yıllar önce mezarı başında yapılması gerekenleri de planlamış. Ünlü şarkıcının 2011 yılında verdiği vasiyetine göre ilk dinlediğinde gözünden yaş geldiğini belirttiği 'Aşktan Sabıkalı' şarkısının Gülşen tarafından mezarı başında okunmasını istedi. 

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

Vasiyet konusunu doğrular nitelikte açıklamalarda bulunan Gülşen, Ersoy'un kendisinden talebi hakkında "Londra'dayken bir gece Bülent Ersoy arayıp 'Evladım, nerede benim şarkım' diye sordu. O gece uykumdan bir anda uyandım, şarkıyı yapıp bitirdim. Döndüğümde Bülent Ersoy'a dinlettim, çok beğendi. Hatta 'Hayatımın parçası, öldüğümde mezarımda bu şarkıyı çalın' dedi" şeklinde konuşmuştu.

Bülent Ersoydan şaşırtan açıklamalar

Bülent Ersoydan şaşırtan açıklamalar

Mezarının 1.5 milyon TL değerinde şifreli ve asansörlü olmasını isteyen Ersoy'un şimdi de mezarı başında şarkı okunmasını talep etmesi sosyal medyada tepki topladı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ebru Şahin ve Cedi Osman evlendi! Ünlü çiftin nikahını Acun Ilıcalı kıydı!

Müge Anlı'ya rakip dayanmıyor! Bir rakibi daha mağlup oldu

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'ya rakip dayanmıyor! Bir rakibi daha mağlup oldu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 17

neco 1 yıl önce

öteki tarafta görür şarkıyı asansörü hayır bunun cenazesi er kişimi hatun kişimi ne diye kılınacak önce onu düşünsün imamlar zorda kalmasın sonra imamlar ikiye bölünecek.şarkı türkü kolay davul zurna bile gelir

Mehmet 1 yıl önce

Asansör olunca daha mı rahat edeceksin o toprağın altında ? Şarkılar seni kurtarmaz artık o kabirde

somali 1 yıl önce

1- bol ışık verin. Karanlıktan korkmasın.

VATANDAŞ 1 yıl önce

YATACAK YERİ YOK.anca belki kargalar GAK DERLER.

Ekolayzer 1 yıl önce

Allah islah etsin.israf desen haddinden fazla,cinsiyetini begenmeyip degistirme,mezarina asansor veya olunce sarki onermesi.hangi dine mensup dedittiriyor.agzindanda Allah eksik olmuyor.rabbim bizleri boyle amelleri islemekten muhafaza etsin.korusun bizi.herkes sadece kendinden deyil, aile efradindan,çevresinden ve toplumdan dahi sorumludur herkes kendini kurtarmak icin hak talep ettigi o gunde Rabbimiz yardimcimiz olsun.merhametine muhtacız

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun