Mustafa Üstündağ spor hareketiyle damga vurdu! Kurtlar Vadisi'nin Muro'su herkesi şoke etti

Bir dönem ekranlarda fırtına gibi esen efsanevi dizi Kurtlar Vadisi'nde Muro karakterini oynayan Mustafa Üstündağ, Show TV ekranlarının yeni komedi programı Güldürme Beni'ye konuk oldu. Konukları güldürmek için elinden geleni yapan Üstündağ'ın elbise giyerek ellerinin üzerinde durmaya çalışması sosyal medyada gündem oldu.

Sunuculuğunu Demet Akbağ ve Şahin Irmak'ın üstlendiği Show TV ekranlarının yeni komedi programı Güldürme Beni, ilk bölümünde yaşanan olaylarla gündem oldu. Aslı Bekiroğlu, Suzan Kardeş, Ersin Korkut, Sadi Celil Cengiz, Nursel Köse, Ayta Sözeri, Sinan Çalışkanoğlu gibi ünlü isimleri konuk eden programa ise Kurtlar Vadisi'nin Muro'su Mustafa Üstündağ'ın şekilden şekle girmesi damga vurdu.

Mustafa Üstündağ

Mustafa Üstündağ

Birbirlerini güldürmeye çalışan konuklar farklı farklı hareketler yaparken Mustafa Üstündağ, kıyafetinin üzerine elbise giyerek sportif hareketler yapmaya çalıştı. Spor matı üzerinde çeşitli hareketler yapmaya çalışan Üstündağ'ın bu halini görenler 'karizmayı çizdirdi' şeklinde esprili yorumlarda bulundu. Kurtlar Vadisi'nde herkesin çekindiği bir karakteri oynayarak hafızalara kazınan ünlü oyuncunun o anları izleyenleri kahkahalara boğdu. 

Mustafa Üstündağ amuda kalktı

Mustafa Üstündağ amuda kalktı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ajda Pekkan İlham Gencer'i ziyaret etti! Hareketiyle takdir topladı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0