"Geniş Aile"nin Ulvi'si Bülent Çolak'ın mutlu günü! Sessiz sedasız Yasemin Öz'le evlendi

Oyuncu Bülent Çolak projelerindeki performanslarıyla gündeme gelirken, şimdilerde nişanlısı yardımcı yönetmen Yasemin Öz'le dünyaevine girdi.

Bir döneme damga vuran diziler arasında yer alan "Geniş aile" tüm seyirci kitlesini televizyona kilitlemeyi başarmıştı. Dizideki Ulvi karakterinin çok benimsenmesi üzerine sonrasında daha çok gösterilen karakter, ardından çıkan Geniş Aile filminde de yer almış, taktirleri toplamıştı.

bülent çolak

bülent çolak

"EVET" DEDİ!

Şimdilerde 44 yaşına giren başarılı oyuncu Geniş Aile'de yüzünü herkesin zihnine kazırken, ekranlarda daha sık boy göstermeye ve diğer filmlerde vazgeçilmez karakter olarak yer almıştı. Oyunculuğundaki deneyim ve performans kalitesiyle konuşulan Bülent Çolak, geçtiğimiz gün Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde nişanlısı Yasemin Öz'le nikah masasında "Evet" dedi. 

bülent çolak ve yasemin öz

bülent çolak ve yasemin öz

AYNI FİLMDELERMİŞ

Yasemin Öz, ünlü oyuncunun başrolünde oynadığı 2018 yılında vizyona giren 'Göktaşı' filminin yardımcı yönetmenliğini yapmıştı. O film esnasında yakınlık kurup iletişime geçen çiftin, zamanla birbirine aşık olduğu ve bir anda evlenme kararı aldıkları ortaya çıktı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ajda Pekkan İlham Gencer'i ziyaret etti! Hareketiyle takdir topladı

UNICEF Çocuk Hakları Savunucusunu seçti! Şarkıcı Hadise göreve atandı!

İLİŞKİLİ HABER

UNICEF Çocuk Hakları Savunucusunu seçti! Şarkıcı Hadise göreve atandı!

BİR YORUM YAPIN 0