Demet Şener'den estetik itirafı! "İhtiyaç duydum"

Eski bir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan eski model Demet Şener, takipçisinin yorumuna sessiz kalmadı. Takipçisine verdiği cevap sosyal medyada gündem olurken, diğer takipçileri tarafından "Haklı" yorumlarına tutuldu.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan eski güzel ve model Demet Şener, estetikle ilgili itirafta bulundu. Geçtiğimiz günlerde gençliğine dair eski bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Takipçisinden gelen yorum onu kızdırınca estetik itirafı da ağzından kaçtı.

demet şener

demet şener

"DERGİ ÇEKİMİNDEN BİR KARE"

Siyah beyaz olan o fotoğrafının açıklamasına Şener "İnce alınmış kaşlarım, o zamanlar modaydı... Kısa saçım, benimle bütünleşmiş dikenli tel dövmem... (2001 yılında sildirdim) Gençlik işte, hiç düşünmeden yapılan şeyler... Gerçi kalsaydı da olurdu. Şimdilerde aklımda deli fikirler... Bu dövmenin yerine daha büyük bir dövme yaptırmak. Yaş 19-20 sanırım, dergi çekiminden bir kare. " notunu düştü.

demet şener gençliği

demet şener gençliği

"BU YAŞLARIMI DAHA ÇOK SEVDİM"

Şener paylaşımındaki açıklamasına "Gençlik güzel de ben bu yaşlarımı daha çok sevdim. Ne istediğini bilen, olgun, kendini tam anlamıyla çözmüş bir kadın... Şimdi nerdeyse bu yaşta bir kızım, ondan biraz küçük de bir oğlum var. Hayattaki en büyük şanslarım... Çok şükür." devam etti.

Demet Şener

Demet Şener

"ESTETİK BİR TERCİH"

Bir takipçisi ise "Yıllar önce güzellik yarışmasını kazandığınızda 'Allah ne güzel bir insan yaratmış' dedik. Estetiğe hiç gerek yoktu" yorumunda bulundu. Sessizliğini bozan Şener ise "Ben gerek duymuşum ki yaptırmışım. Ayrıca bu tarz medikal estetik dokunuşlar ihtiyaçtan çok tercihtir" açıklamasını yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Üniversite öğrencisi, Haluk Levent'i Cimer'e şikayet etti!

Hakan Ural ile geçmişe yolculuk! Ünlü oyuncunun albümünden bilinmeyenler...

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Ural ile geçmişe yolculuk! Ünlü oyuncunun albümünden bilinmeyenler...

BİR YORUM YAPIN 0