Özcan Deniz'den eski eşi Feyza Aktan'a büyük suçlama!

Son olarak sadece 13 bölüm süren "Seni Çok Bekledim" dizisiyle ekranlara gelen Özcan Deniz, dizinin bu kadar kısa sürmesinin asıl nedeninin eski eşi Feyza Aktan olduğunu iddia etti.

2019 yılında Feyza Aktan ile olaylı bir şekilde boşanan şarkıcı Özcan Deniz, 15 aylık evliliğin ardından birçok kez karşı karşıya gelmiş ve davalık olmuştu. Özcan Deniz'e suç duyurusunda bulunan Aktan "zincirleme şekilde kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, hakaret ve tehdit" gibi durumlara maruz kaldığını iddia etmişti. Aynı şekilde şiddet iddialarının da çok konuşulduğu olayların ardından Özcan Deniz, herkesi şaşırtacak bir açıklamaya imza attı.

Özcan Deniz, Feyza Aktan ve oğulları Kuzey

Özcan Deniz, Feyza Aktan ve oğulları Kuzey

Bir dönem çok büyük emek verdiği "Seni Çok Bekledim" dizisinde istediği başarıyı elde edemeyen Deniz, bunun asıl nedenini eski eşi Feyza Aktan'a bağladı. "Dizinin yayınlanacağı gece, rakip kanalda ‘Özcan Deniz şiddet uyguladı’ diye yargılandım" diye sözlerine başlayan Deniz "Sonuç odaklı bir haber yapıldı. Bu da çıktı. Şiddete uğradığını iddia ediyorsun. Bu 6 ay sürdü. Hemen hemen her gazetede, mecrada operasyon buydu. Diziyi bitirdi. 120 kişinin ekmeği ile oynandı. Dizi başka nedenlerden bitti diyenler olabilir. Hayır, senaryoyu yazarsın toparlarsın. Biz o gece reyting tablosunu takip ettik, rakip kanaldaki o haberden sonra nasıl düştüğünü gördük. Bir sonraki hafta insanların takip etmeyi bıraktığını, bir protesto oluşturduğunu gördük. Önemli değil" dedi.

Seni Çok Bekledim dizisinden bir kare

Seni Çok Bekledim dizisinden bir kare

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Tan Taşçı'dan alkış toplayan hareket! Engelli bir gencin hayalini gerçekleştirdi

Türk Milli Takımı'nın Ukrayna'lı sporcusu Iryna Shchukla'dan şaşırtan Türkiye itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Türk Milli Takımı'nın Ukrayna'lı sporcusu Iryna Shchukla'dan şaşırtan Türkiye itirafı!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0