Sevcan Orhan'dan yeni girişim! Ünü türkücü oyuncu mu oluyor?

Ünlü türkücü Sevcan Orhan, önceki gün Nişantaşı'nda bir AVM'de alışveriş yaparken görüntülendi. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden Orhan, oyunculuk girişiminden bahsetti. Ünlü isim, "Oyunculuğa göz kırpmıyorum adeta göz belertiyorum, çok istiyorum" dedi.

Türk halk müziğinin güçlü isimlerden Sevcan Orhan, şimdilerde oyunculuğa merak sardı. Yeni kariyer yolunda kısmeti açılan Orhan, üç ayrı projeden teklif aldığını ve bir oyuncu koçuyla çalışmalara başladığını söyledi. Şu sıralar tatlı bir telaş için olan ünlü isim, "Oyunculuğa göz kırpmıyorum adeta göz belertiyorum, çok istiyorum" dedi.

Sevcan Orhan ekranlara çıkmaya hazırlanıyor

Sevcan Orhan ekranlara çıkmaya hazırlanıyor

Ünlü şarkıcı Niran ÜnsalİLİŞKİLİ HABERÜnlü şarkıcı Niran Ünsal'dan üzücü haber! Hastaneye kaldırıldı

"OYUNCULUĞA GÖZ BELERTİYORUM"

Yıllarda seslendirdiği türkülerle kulakların pasını silen Sevcan Orhan, "Bu aralar oyunculuk dersi alıyorum, oyunculuğa göz kırpmıyorum adeta göz belertiyorum, çok istiyorum, Artık 40 yaşındayım, çok kırışmadan çok yüzüm kullanılır hale gelmeden deneyimlemek istiyorum. Profesyonel oyuncu değilim tabii ama bir şey yapacaksam ona dair fikrim olmalı onun için ders alıyorum. Bir iki projede adımın geçtiğini söylediler, sağ olsunlar beni oyuncu koçuyla çalıştırmaya başladılar. Zaten başarısız olursam teşekkür eder koşa koşa kaçarım" ifadeleriyle yakında ekranlarda olacağının müjdesini verdi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Angelia Jolie kızıyla konsere gitti! O anlar sosyal medyada damga vurdu

Ivana Sert ne yapacağını şaşırdı! Şimdi de Aşık Veysel'in türküsünü söyleyecek

İLİŞKİLİ HABER

Ivana Sert ne yapacağını şaşırdı! Şimdi de Aşık Veysel'in türküsünü söyleyecek

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0