Birce Akalay'dan duygusal dostluk mesajı! "Tek görünsen de iki kişisindir"

Kuş Uçuşu dizisiyle adını hafızalara kazıyan güzel ve başarılı oyuncu Birce Akalay, iş yoğunluğunu bitirip kendini tatil beldelerine attı. Denizdeki halleriyle paylaşımda bulunan Akalay en yakın arkadaşı İbrahim Çelikkol'u ima eden duygusal bir açıklama yazdı.

4 yıl aradan sonra Kuş Uçuşu dizisiyle tekrar gündeme gelen oyuncu Birce Akalay, yoğun temposundan sıyrılıp tatile çıktı. En yakın arkadaşlarından biri olan İbrahim Çelikkol ile daha önce çektiği "Siyah Beyaz Aşk" dizisinden sonra "Kuş Uçuşu"nda da bir araya gelen ünlü dostlar tatilde de bir aradaydı.

birce akalay

birce akalay

"TEK GÖRÜNSEN DE İKİ KİŞİSİNDİR"

Dostlukları tam gaz devam ederken, geçtiğimiz günlerde denizde paylaşım yapan Akalay'dan Çelikkol'a olan gönderme gözlerden kaçmadı. Akalay paylaşımının altına "Bazı karelerde tek görünsen de iki kişisindir aslında ve bak deyince de kameraya değil de ona bakarsın..." açıklamasında bulundu. 

birce akalay

birce akalay

"İYİ Kİ CAN DOSTUMSUN"

Akalay devamında  "Fotoğrafta görünen ise o kameranın ardındaki kişinin yansımasıdır. Her anımıza şükürler olsun. Daha güzel günlere.. İyi ki benim can dostum, yol arkadaşımsın. @ibrahimcelikkol41 " ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Alişan minik kızı Eliz'le duygusal anlarını paylaştı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0