Teşkilat dizisinden kötü haber! Çağlar Ertuğrul'dan duygusal veda!

TRT1 ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Teşkilat, sezon finaline girmesiyle birlikte izleyicilerinin heyecanla bekleyişine tanıklık ediyor. Reyting rekorları kıran diziden izleyenlerin merakla beklediği haber geldi. Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'un diziden ayrılmasına yönelik yapım şirketinden açıklama gelmesiyle birlikte, Ertuğrul sosyal medya üzerinden yayınladığı videoyla veda etti.

Başrollerinde Mesut Akusta, Ezgi Şenler, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Hakan Boyav ve Nihat Altınkaya gibi önemli isimlerin yer aldığı TRT1'in en sevilen dizilerinden biri olan "Teşkilat", geçtiğimiz haftalarda ara vererek sezon finalini yayınlamıştı. Peş peşe ayrılıkların konuşulduğu diziden bir kötü haber daha geldi.

çağlar ertuğrul

çağlar ertuğrul

BAŞROL DİZİDEN AYRILDI

Teşkilat dizisinin Serdar'ı Çağlar Ertuğrul, diziden ayrılacağına ilişkin yayılan haberlere Twitter üzerinden yanıt verirken, "Youtube videosu çekerek veda etmek istiyordum ama haber bundan önce yayıldı. Veda mesajımızın zamanlaması kaydı." ifadelerini kullandı.

tims&b çağlar ertuğrul ayrılık haberi

tims&b çağlar ertuğrul ayrılık haberi

YAPIM ŞİRKETİ AYRILIĞI ONAYLADI

Oyuncunun vedasının ardından Twitter'da açıklama yapan Tims&B Prodüksiyon "Teşkilat' dizimizin başrolünü üstlenen sevgili oyuncumuz Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Serdar karakterinin hikayesi planlandığı gibi ikinci sezon finalinde nihayete ermiştir. İki sezon boyunca 'Teşkilat'ın reytinglerin zirvesinde yer almasında büyük katkısı bulunan sevgili Çağlar Ertuğrul'a teşekkürlerimizi sunarız. Teşkilat'ın üçüncü sezon hazırlıkları planlandığı şekilde devam etmektedir" açıklamasıyla dizinin takipçilerine üzücü haberi verdi.

çağlar ertuğrul paylaşımı

çağlar ertuğrul paylaşımı

KONUYLA İLGİLİ YOUTUBE VİDEOSU ÇEKECEK

Çağlar Ertuğrul konuya ilişkin açıklamasına devam ederken "67 haftada unutulmayacak anılar biriktirdik. Yüzlerce emekçisiyle gurur veren bir iş ortaya çıkardık. En zor şartlarda bile binlerce destekçisinden moral bulduk. Sonsuz teşekkürler! Ve şüpheniz olmasın ‘Teşkilat’ yeni sezonda da son derece heyecanlı olmaya devam edecek…" açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Şarkıcı Çelik koronavirüse yakalandı! Uyarı videosu paylaştı

Vincent Van Gogh'un seneler sonra ortaya çıkan şifresi!

İLİŞKİLİ HABER

Vincent Van Gogh'un seneler sonra ortaya çıkan şifresi!

BİR YORUM YAPIN 0