Demet Akbağ yeni nesil oyuncuları hedef aldı! "Her takipçisi olanın..."

Oyuncu Demet Akbağ, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajla gündeme oturdu. Son yıllarda dizi ve film sektöründeki rol dağılımlarından bahseden Akbağ, sosyal medyada takipçi sayısının izlenme sayısına yansımadığını belirtti.

Demet Akbağ sunumunu yaptığı "Demet Akbağ ile Güldürme Beni" adlı programla sevenlerine kavuşmak için geri sayarken, usta oyuncu geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajla gündeme bomba gibi düştü. Dizi ve film sektörlerinde oyunculuk tercihleri ve yeni nesil oyuncular hakkında açıklama yapan Akbağ, şaşırtıcı ithamlarda bulundu.

demet akbağ

demet akbağ

"O HAFTA NE FİLM VARSA İZLEYİP O OLURDUM"

Şimdilerin sektörüyle eski dönem sektörü kıyaslayan Akbağ "O hafta ne film varsa hepsini izlerdik. Malkoçoğlu gömleğim bile vardı. Elime kılıç alıp, Malkoçoğlu oluyordum. Eşarbımı takıp, Türkan Şoray oluyordum" açıklamasında bulundu.

demet akbağ

demet akbağ

"TAKİPÇİCİ OLANIN İZLENMESİ ÇOK OLACAK DİYE BİR ŞEY YOK"

Son zamanlarda oyuncuların seçimlerinde sosyal medyadaki takipçi sayısının önemli bir yer kazandığını ve bu durumun yanlış olduğunu vurgulayan Akbağ "Böyle bir durum var ama takipçi sayılarının gişeye veya izlenmeye etki etmediğini sıkça görüyoruz. Her takipçisi olanın seyircisi olacak diye bir şey yok" ifadelerini kullandı. Akbağ bu durum için hem yapımcıların hem de oyunculuğuna güvenen yeni neslin dikkat etmesi gerektiğinin altını çizdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

CZN Burak yine ilk onları düşündü! Bayramda Afrikalı çocuklara...

Türk moda tasarımcıları Osmanlı'dan ilham aldı! Yeni koleksiyonlar tanıtıldı

İLİŞKİLİ HABER

Türk moda tasarımcıları Osmanlı'dan ilham aldı! Yeni koleksiyonlar tanıtıldı

BİR YORUM YAPIN 1

M. Ali 1 yıl önce

Sen ne güzel insansın Burak..