Estetik operasyonlarıyla konuşulan İrem Derici'den takipçisine sert cevap!

Açık sözlülüğü ve dobralığıyla sürekli magazin gündemine düşen şarkıcı İrem Derici, yaptırdığı estetik operasyonlarını gizlemeyerek söylüyor. Geçtiğimiz günlerde bir takipçisinden estetikleriyle alakalı atılan gönderiye Derici'den cevap gecikmedi.

Yıllardır hayatıyla ilgili gerçekleri halktan saklamayan şarkıcı İrem Derici, yaz sezonuna konser maratonuyla başladı. Tam gaz yoğun olarak geçirdiği yaz sezonunda takviminin tıka basa dolu olduğunu bildiren Derici, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor.

irem derici

irem derici

"DOĞRU DOKTOR DİYELİM"

Yaptırdığı bir çok estetikle gündeme gelen İrem Derici, bunları saklamayarak açıklamasını da yapıyordu. Geçtiğimiz günlerde bir takipçisinden estetikle ilgili yapılan paylaşıma sessiz kalamadı. Ünlü şarkıcı olduğu "Paradan önce-paradan sonra" açıklamasıyla yapılan paylaşıma cevap veren Derici "Kuşum maalesef ben hep zengindim. Doğru doktor diyelim" yanıtını verdi.

irem derici takipçisine yanıt

irem derici takipçisine yanıt

"O KADAR PARA VERDİM OLSUN ARTIK"

3 kez burun ameliyatı geçiren ve dişlerini de yüzüne yakışan bir şekilde şekil verdirttiğini belirten Derici, yakın zamanda verdiği kilolar sebebiyle de göğüslerine silikon taktırmıştı. Derici çıktığı bir konserinde "O kadar estetik yaptırdım, kazandığımın yarısını buna verdim o kadar da olsun artık" açıklamasıyla gündeme oturmuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

CZN Burak yine ilk onları düşündü! Bayramda Afrikalı çocuklara...

Nadide Sultan'dan çok konuşulacak Alişan itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Nadide Sultan'dan çok konuşulacak Alişan itirafı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0