Günsu İnce'ye çete şoku! Ünlü şarkıcının 200 bin lira değerindeki...

İstanbul Beyoğlu'nda bir balık restoranında yemek yediği esnada hırsızlık çetesinin kurbanı olan ünlü şarkıcı Günsu İnce, içinde değerli eşyaların bulunduğu 200 bin liralık çantasını kaptırmanın şoku içinde. İşte tüm detaylar...

Önceki gün saat 17.30 sıralarında Karaköy'de bulunan bir balık restoranında meydana gelen hırsızlık olayı şarkıcı Günsu İnce'yi buldu. İnce, yemek yerken içinde 200 bin liralık değerli eşyalarının bulunduğu çantasını çaldırdı. Çantasını oturduğu sandalyeye asan ünlü şarkıcı, arkadaşlarıyla yemek yediği esnada etrafında bir hırsızlık çetesinin olduğunun farkında olmadı. Şapkalı ve gözlüklü 3'ü kadın 4 şahsın hırsızlığına maruz kaldı.

Şahıslar olayın ardından restorandan uzaklaşırken İnce, çantasının olmadığını fark edip polis ekipleriyle iletişime geçti. İhbar üzerine güvenlik kameraları incelenirken ünlü şarkıcı ifade vermek için emniyetin yolunu tuttu. Şikayetten sonra şahısların yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

Günsu İnce

Günsu İnce

NezİLİŞKİLİ HABERNez'den Demet Akalın'ı kızdıracak sözler: Onun tarzı zaten herkese bir şey söylemek!

"HIRSIZLIK OLAYINI HİÇBİR ŞEKİLDE HİSSETMEDİM"

Yaşadığı şoku atlayamayan şarkıcı Günsu İnce, "Güvenlik kamera görüntülerini izleyene kadar asla farkında değildim. Hala masanın altında çantamı arıyordum. Bunlar zaten 4 kişilik bir çeteymiş ve o kadar profesyoneller ki, 3 kadın ve 1 erkekti. Hepsinde de şapka ve gözlük vardı. Belki de kameranın farkında olup tanınmamak için öyle yapmış olabilirler. Ablam ben ve kız arkadaşım izledik ve şok olduk. Hiçbir şekilde hissetmedim. Sonuçta sandalyemden çanta alınıyor ve hiç fark etmedim. Ablamın arkasından dolanıp çıkıyor. Poşetlerin arasına koymuş ve saklamış. Asla fark etmedik. Olay gündüz vakti oluyor biz saat 18.00 gibi fark ettik. Sigaramı almak için çantama döndüm. Bir baktım ki yok. Masanın altına bakıyorum yani ya lavaboda sandım gittim baktım ve yok. İzleyince çalındığını gördük. Başkaları mağdur olmasın istiyorum. Emekli maaşı olan olabilir, çok yazık ve bu kadar kolay olması gerçekten üzücü. Çantam bayağı değerliydi. Çantam, cüzdanım, saatimin kayışı vardı. Parfümüm ve nakit param vardı. Gülüyorum çünkü sinirlerim çok bozuldu. Gerçekten çok üzüldüm yani bana ait bir şey gitmesi çok üzücü. Bu mutlaka herkes için böyledir. Başkalarının başına gelmesini istemiyorum. Benim bütün günüm mahvoldu. Karakola gittim ve benimle çok ilgilendiler. Umarım yakalanırlar, ceza almalarını istiyorum başkalarının başına gelmesin diye" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Şarkıcı Çelik koronavirüse yakalandı! Uyarı videosu paylaştı

Dünyanın en çok takipçisi olan diziler arasında 4 Türk yapımı yerini aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyanın en çok takipçisi olan diziler arasında 4 Türk yapımı yerini aldı!

BİR YORUM YAPIN 0