Haluk Levent'ten yangın ve sellerden zarar görenlere destek!

Yaptığı yardımlarla çok konuşulan şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yangın ve sel gibi afetlerden zarar gören vatandaşlara destek olacağını açıkladı. Levent "Ahbaplar olarak bizlerin de sofrada tuzu olsun istedik" dedi.

Kurucusu ve başkanı olduğu AHBAP Derneği ile adından söz ettiren Haluk Levent, geçtiğimiz günlerde Datça ve Çeşme'de çıkan yangınlar içinde harekete geçti. Türkiye'nin her yerinde yaptığı yardımlarla çok sevilen şarkıcı Datça ve Çeşme'de çıkan yangınların ardından afetzedeler için de harekete geçtiklerini açıkladı.

"İLK ETAPTA 7,5 MİLYON TL AYIRDIK"

Twitter'dan paylaşım yapan Levent, "Şu an meydana gelen-gelecek olan yangınlardan, sel baskınından zarar gören vatandaşlarımıza hem belediye yetkilileri hem de valilikler muhakkak ki destekte bulunacaktır. Ahbaplar olarak bizlerin de sofrada tuzu olsun istedik. İlk etapta 7.5 milyon TL ayırdık" açıklamasını yaptı.

 

haluk leventten yangınlara yardım

haluk leventten yangınlara yardım

Haluk Levent'in açıkladığı yardım paylaşımına birçok sosyal medya kullanıcısı, ''Her olayda yanı başımızdasın. Canımızdasın. Canımızsın be abi.'', ''Allah sizden razı olsun yüreği güzel adam'', ''Size, her birinize helal olsun!'' gibi yorumlar yaptı. Aynı Levent'in bu paylaşımı, binlerce kişi tarafından da beğenildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİELCEK VİDEO;

Şarkıcı Çelik koronavirüse yakalandı! Uyarı videosu paylaştı

Dünyanın en çok takipçisi olan diziler arasında 4 Türk yapımı yerini aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyanın en çok takipçisi olan diziler arasında 4 Türk yapımı yerini aldı!
Selen Görgüzel sahnelere ara verdi! Sağlık problemi nedeniyle şarkı söylemesi yasak

İLİŞKİLİ HABER

Selen Görgüzel sahnelere ara verdi! Sağlık problemi nedeniyle şarkı söylemesi yasak
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0