Funda Arar hayranlarını endişelendirdi! Önce hastaneye sonra konsere koştu

Türk pop müziğinin güçlü seslerinden şarkıcı Funda Arar, Bodrum'da verdiği konser öncesinde yaptığı hastalık açıklamasıyla hayranlarını endişelendirdi.

Ünlü şarkıcı Funda Arar, geçtiğimiz günlerde Bodrum'un Bardakçı Koyu'nda bir otelde sahne aldı. Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Arar, "Yoğun bir konser maratonun içerisindeyiz, biraz yorucu ama işimiz sonuçta bu severek yapıyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Funda Arar

Funda Arar

Konserden bir gün önce sağ gözünün şiştiğini anlatan ünlü şarkıcı "Bugün konsere herhalde gözlükle çıkacağım dedim. Sağ gözüm iltihap kapmış hastaneye gittik, ilaç verdiler bugün biraz daha iyiyim" ifadelerini kullandı. Yaşadığı sağlık sorununa rağmen masmavi elbisesiyle hayranlarının karşısına çıkan Arar "Bu akşam sizin için Bodrum mavisini tercih ettim" diyerek sevenlerine müzik şöleni yaşattı.

Funda Arar konserinden kareler

Funda Arar konserinden kareler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

'Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacı koltukları karıştırdı! Kenan İmirzalıoğlu'nun tepkisi...

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0