Ece Erken'den Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na duygusal mesaj!

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak akşamı uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatının ardından zor günler geçiren Erken, doğum gününde duygusal bir mesaj yayınladı.

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz ocak ayında hayatını kaybetmişti Zor günler geçiren Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun doğum gününü yürek burkan bir mesajla kutladı.

Ece Erken ve eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu

Ece Erken ve eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu

Erken, gönderisinde şu ifadelere yer verdi: "Bugün 13 Temmuz... Canım eşimin doğum günü. Hayat ne kadar devam ediyor gibi görünse de korkunç bir boşluk var içimde ve hiçbir zaman geçmeyecek bir boşluk... Çok özlüyorum... Birlikte yaptığım şeylerde artık tek başımayım, aslında ölüm geride kalanlar için... Keşke son kez sarılabilseydim... O kadar çok keşkem var ki ne söylesem hep eksik... Hasretle, özlemle anıyorum Şafak'ımı... İyi ki doğmuşsun, iyi ki senin gibi adam gibi adamı tanımışım. Beni eksik bırakıp gittin Şafak'ım, elbet kavuşacağız."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ece Erken vefat eden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile evlilik yıl dönümlerini kutladı!

Ünlülerden 15 temmuz paylaşımları! Hakan Ural 'Cenabı Allah bir daha yaşatmasın'

İLİŞKİLİ HABER

Ünlülerden 15 temmuz paylaşımları! Hakan Ural 'Cenabı Allah bir daha yaşatmasın'

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0