Bahar Şahin'den fenomen annelere tepki: Çocuklarınızı 25-30 yaşındaki kadınlar gibi...

Ünlü oyuncu Bahar Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir video paylaşımı ile çocuklarını yaşına uygun giydirilmemesine tepki gösterdi. 25-30 yaşındaki kadınlar gibi giydirilen küçük çocukların annelerine seslenen Şahin'in açıklaması sosyal medyada hızla yayılarak gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

'O Hayat Benim' adlı diziyle oyunculuk kariyerine başlayan ve 'Zalim İstanbul'la adını geniş kitlelere duyuran Bahar Şahin, kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme geliyor.

Şahin, bu kez de bambaşka bir konu ile gündeme geldi. Instagram hesabında bir kız çocuğunun videosunu yayınlayarak şu ifadeleri kullandı:

"Kız çocuklarını, çocuk gibi değil de kadın gibi giydirdikleri zaman iğreti ile izliyorum... Bir ton ruh hastasıyla yaşadığımız bu dünyada... Yani kimse yanlış anlamasın ya da ne anlıyorsa anlasın. Pedofili hastası insanlara malzeme çıkartmaktan başka bir şey değil! Çocuk çocuktur. Tütülü elbiseler giyer, renkli taytlar, simli taşlı tişörtler... Allah aşkına şu güzelim çocuk birazdan kahve alıp kız veya erkek arkadaşlarıyla koyu bir sohbete düşecek gibi"

 

Bahar Şahin, bir sonraki paylaşımında ise sözlerini eleştiren bir takipçisine yanıt verdi.

Ünlü oyuncu ardından bir video çekerek "Çocuklarınızı 25-30 yaşındaki kadınlar gibi giydirmeyin. Evet, zaman aynı değil. Şu an sosyal mecralarda biraz beğeni almak için çocuklarınızı kılıktan kılığa sokuyorsunuz. Ben bundan yana değilim" ifadelerini kullandı.

Birçok magazin sayfası da Şahin'in videosunu yayınladı. Böylelikle binlerce yorum alan Şahin, sosyal medya kullanıcılarının büyük bir kesiminden destek aldı.

Yemek videolarıyla ünlenen fenomen Taha Duymaz estetik yaptırmadan duramıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Yemek videolarıyla ünlenen fenomen Taha Duymaz estetik yaptırmadan duramıyor!
Nükhet Duru'dan sahnede şaşırtan hareket!

İLİŞKİLİ HABER

Nükhet Duru'dan sahnede şaşırtan hareket!
Serkay Tütüncü'den isyan eden paylaşım: Kafayı mı yediniz...

İLİŞKİLİ HABER

Serkay Tütüncü'den isyan eden paylaşım: Kafayı mı yediniz...

BİR YORUM YAPIN 1

Keremce 1 yıl önce

O kadar doğru söylemiş ki.Eksiği var,fazlası yok.