Giovanna Vitelli Bodrum'a geliyor! 2 milyar Euro'luk buluşmadan ayrıntılar geldi

2 milyar euro’yu aşan sipariş listesiyle yoğun rağbet gören Azimut Yatch, yakın zamanda Türkiye'de tekne severleri yeni modelleriyle tanıştıracak. Heyecanla beklenen etkinlik için Azimut-Benetti Group Başkan Yardımcısı Giovanna Vitelli de Bodrum'a gelecek.

Karina Marine Group'un ev sahipliğini üstlendiği "Azimut Türkiye Yaz Buluşması" etkinliği 24 Temmuz'da Villa Maçakızı’nda deniz tutkunlarını bir araya getirmeye hazırlanıyor. 2 milyar Euro'yu aşan sipariş listesiyle rekor kıran Azimut Yachts'a özel olarak düzenlenen etkinliğe Azimut-Benetti Group Başkan Yardımcısı Giovanna Vitelli de katılım sağlayacak. 

Giovanna Vitelli

Giovanna Vitelli

Paolo Vitelli’nin kızı olan Giovanna Vitelli, markaya ait olan yeni modellere dair detaylı bilgileri tekne severlerin beğenisine sunacak. Villa Maçakızı'nın eşsiz manzaralı denizinde görücüye çıkacak olan birçok yeni model heyecanla bekleniyor.

Azimut Yachts modelleri

Azimut Yachts modelleri

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

MasterChef'te Danilo yarışmacının söylediği kelimeyi anlamayınca ortalık karıştı

Burak Özçivit'in yeni saçları sosyal medyayı salladı! Hayranları tanıyamadı

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit'in yeni saçları sosyal medyayı salladı! Hayranları tanıyamadı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0