Hülya Avşar'dan yeni oyunculara sert çıkış! "Hiç tahammülüm yok"

Geçtiğimiz gün Yeniköy'de kameralara yansıyan Hülya Avşar'a yeni nesil oyuncular için sosyal medyada söylenen kaprisli cümlesi hatırlatıldı. Avşar konuyla alakalı "Hiç tahammülüm yok saygısızlara" şeklinde cevap verirken Türk Alman ortak yapımı filmi için de açıklamalarda bulundu.

Yeniköy'de görüntülenen ve muhabirlerin sorularını yanıtlayan Hülya Avşar, samimiyeti ve doğallığıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Ünlü oyuncu Ayvalık'taki yazlığına gitmeden kişisel işlerini halletmeye çalıştığını belirtti. 

hülya avşar

hülya avşar

"ALMAN TÜRK ORTAK YAPIM FİLM"

Yeni filmi sorulan Avşar kızı "Bizim her şeyimiz tamam. Almanya'daki işlerin tamamlanmasını bekliyorum. Biz anlaştık her şeyiyle. Top artık onlarda zaman için... Alman-Türk ortak yapımı bir film olacak. Bir anne ve kızın hikayesini anlatacak. Fikir alışverişinde bulunuyoruz kızımın kimin olacağıyla alakalı." açıklamasında bulundu.

hülya avşar

hülya avşar

"HİÇ TAHAMMÜLÜM YOK"

Avşar'a yeni neslin çok kaprisli olduğuna ilişkin sönen mevzu sorulunca Avşar "Hiçbir fikrim yok. Ben hiç denk gelmedim. Denk gelseydim ne olması gerektiğini öğretirdim. Hiç tahammülüm yok saygısızlıklara hatta kaprise... Zaten öyle olanlar karşılığını ileriki mesleki hayatlarında alıyorlar. Kendileri bilirler. Ben rastlamadım, izin vermezdim." şeklinde kendini ifade etti.

hülya avşar

hülya avşar

"BİRİ FIRÇA YEDİ AMA ADINI VERMEYECEĞİM"

Geçmişte böyle bir olaya tanıklık edip, yaşadığına ilişkin sorulan soruya cevap verirken Avşar "Geçmişten bugüne hiç size denk gelen bir olay yaşanmadı mı?" sorusuna yanıt veren Avşar, "Bir tane var ama onu anlatmayacağım. Yaşadığım kişi için de hoş değil. Bir fırça yemişti benden bir oyuncu ama bu burada kalsın." açıklamasıyla kafalarda soru işaretleri bırakarak muhabirlerin yanından ayrıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bahar Kapıda bu hafta Kastamonu Çatalzeytin'e konuk oldu!

Survivor yarışmacısı Ogeday Girişken başrol olarak ekranlara dönmeye hazırlanıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Survivor yarışmacısı Ogeday Girişken başrol olarak ekranlara dönmeye hazırlanıyor!
Sibel Can konserinde CHP'li belediye başkanı olay çıkardı!

İLİŞKİLİ HABER

Sibel Can konserinde CHP'li belediye başkanı olay çıkardı!

BİR YORUM YAPIN 0