Arda Türkmen baba oldu! Arda Türkmen ve eşi Melodi Elbirliler'in bebekleri doğdu

Şef Arda Türkmen ve eşi Melodi Elbirliler, sosyal medya hesabı Instagram'dan hamile olduğunu duyurmuştu.

Geçtiğimiz yıl 22 Eylül'de sürpriz bir şekilde Melodi Elbirliler ile nikah masasına oturan Şef Arda Türkmen baba olacağını açıkladı. Mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandıran çift, parmakla gösteriliyor. Sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ile mutlu bir evlilikleri olan Arda Türkmen, yakın zaman içerisinde kız babası olacağını duyurmuştu. Karnı burnunda olan ünlü fenomen, eşi Türkmen ile yüzleri güldüren bir paylaşımda bulundu.

 Arda Türkmen ile Melodi Elbirliler, ilk çocuklarını kucaklarına almak için gün sayarken, ünlü çiftten bugün sevindiren haber geldi. Ünlü çift bugün ilk çocuklarını kucaklarına alarak büyük mutluluk yaşadı.

Arda Türkmen bu güzel haberi sosyal medyadan duyurdu. İşte Arda Türkmen'in o paylaşımı!

BİZ BUGÜN 3 OLDUK"

Kızlarının yüzünü göstermeyi tercih etmeyen Türkmen ile Elbirliler, bebeklerinin ismini de açıkladı.

Çift, duygularını "Biz bugün 3 olduk. Kızımız Ada Siena Türkmen, ailemize hoş geldin. Yolun, bahtın, şansın hep açık olsun. Allah herkesin de gönlüne göre versin. Bugün en mutlu günümüz... Güzel dilekleri için herkese çok teşekkür ediyoruz" sözleriyle dile getirdi. 

MELODİ ELBİRLİLER İLE ARDA TÜRKMEN'DEN HAMİLELİK POZU!

Arda Türkmen yemek tarifi vermenin yanı sıra, mutlu olmanın da tarifini sosyal medyada eşiyle birlikte çekildiği fotoğrafla veriyor. Karşı karşıya durup karınlarını birleştirdikleri bir fotoğraf karesini takipçilerinin beğenisine sunan ünlü çift "41 kere maşallah" notuyla paylaştılar. İçleri ısıtan fotoğraf karesine yüzlerce yorum ve beğeni geldi.

melodi erbilliler ve arda türkmen

melodi erbilliler ve arda türkmen

NE OLMUŞTU?

47 yaşındaki Melodi Elbirliler ile 31 yaşındaki Melodi Elbirliler sosyal medya hesaplarından bebek beklediklerini açıklamışlardı. Melodi Elbirliler sosyal medya hesabından "Bizden size guzel bir haber; pek yakinda 3 kişiyiz " notunu paylaşmıştı.

Arda Türkmen ve eşi Melodi Elbirliler

Arda Türkmen ve eşi Melodi Elbirliler

CİNSİYETİ AÇIKLANDI!

Ünlü çift verdikleri "Baby Shower" ile bebeklerinin cinsiyetini açıklamışlardı. Parti konseptini deniz kızı seçen çiftin bir kızları olacağının haberini vermişlerdi.

 İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Dilan Çıtak Tatlıses'in nikahında şoke eden olay! İbrahim Tatlıses nikah masasında hayır diye bağırdı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'i ikinci kez korona vurdu! İlk açıklama geldi

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'i ikinci kez korona vurdu! İlk açıklama geldi

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Misafir 1 yıl önce

"47 yaşındaki Melodi Erbilliler ile 31 yaşındaki Melodi Erbilliler" çok komik.

Toplam 1 beğeni