Ben Affleck ve Jennifer Lopez evlendi! Hayallerindeki düğün malikanede olacak

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ve Ben Affleck, 18 yıl önceki nişanlarını geçtiğimiz günlerde evlilikle taçlandırdı. Las Vegas'ta ani bir şekilde evlenen Hollywood'un ikonik çifti yakın zamanda Ben Afflfleck'in Georgia'daki malikanesinde görkemli bir düğün yapacak.

Bir dönem magazin dünyasının en gözde çiftlerinden biri olarak dikkat çeken şarkıcı Jennifer Lopez ve oyuncu Ben Affleck, 2002 yılında nişanlanmışlardı. 2003 yılındaki düğünlerini erteleyen ünlü çift bir yıl sonra da yollarını ayırma kararı almışlardı. Nikah masasından dönen çift, aradan geçen 18 yıla rağmen birbirlerini unutmadı ve yeniden bir araya geldi. 

Ben Affleck ve Jennifer Lopezin eski halleri

Ben Affleck ve Jennifer Lopezin eski halleri

Geçtiğimiz aylarda nişanlanarak ilişkilerinde ciddi bir adım atan Lopez ve Affleck çiftinden müjdeli haber geldi. Ünlü çift geçtiğimiz günlerde ABD Las Vegas'ta gerçekleşen gizli bir törenle dünya evine girdi. 

Ben Affleck ve Jennifer Lopez

Ben Affleck ve Jennifer Lopez

2004 yılında evlenmeyi planladıkları zaman düğünlerini Ben Affleck'in Georgia’daki malikanesinde yapmak isteyen çift bu hayalini de unutmadı. İkilinin burada görkemli bir düğün yapacağı bilgisi sosyal medyayı salladı.

Jennifer Lopez ve Ben Affleckin düğün yeri belli oldu

Jennifer Lopez ve Ben Affleckin düğün yeri belli oldu

"AŞK ÇOK SABIRLI HEM DE 20 YIL BOYUNCA" DEMİŞTİ!

Evlilik haberleri sosyal medyayı sallarken konu hakkında sessizliği bozan Jennifer Lopez, önceki günlerde yaptığı paylaşımda "Yaptık. Aşk çok güzel. Aşk çok müşfik. Ve anlaşılan o ki aşk sabırlı. Hem de 20 yıl boyunca. Tam da istediğimiz gibi oldu. Gece Vegas'a uçtuk, evlilik cüzdanı için diğer çiftlerle beraber sıraya girdik, dünyanın düğün başkentinde herkesle aynı yolculuğu gerçekleştirmiş olduk. Hayal edebileceğiniz en iyi şahitlerle, eski filmden bir elbise ve Ben'in dolabından bir ceket ile küçük bir şapelde kendi yeminlerimizi dile getirdik, hayatımızın sonuna kadar taşıyacağımız yüzüklerimizi birbirimize verdik" ifadeleriyle hayranlarını duygulandırmıştı.

Ben Affleck ve Jennifer Lopez evlendi

Ben Affleck ve Jennifer Lopez evlendi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Türkan Şoray konuşmakta güçlük çekti!

Türkan Şoray tek kelime bile edemedi: Bu vaziyette konuşamayacağım!

İLİŞKİLİ HABER

Türkan Şoray tek kelime bile edemedi: Bu vaziyette konuşamayacağım!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0