Ünlü isimlerin katıldığı düğünde yangın çıktı! Tuğba Özay ölümden döndü

Tuğba Özay, Nevzat Soydan ve Hamiyet gibi ünlü isimlerin bulunduğu Şanlıurfa'daki bir otelde yangın çıktı. Özay'ın kaldığı oda küle dönerken ünlü isim ölümle burun buruna gel

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Şanlıurfa'da bir otelde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında, otele düğün için gelen sanatçıların da olduğu 23 kişi dumandan etkilendi. 

Manken Tuba Özay, sanatçılar Nevzat Soydan, Hamiyet ve Benhur'un da havuz başında katıldığı düğün sırasında gerçekleşen olayda alevleri görenler durumu itfaiyeye bildirdi. 

TUĞBA ÖZAY: BİZİM ODALAR YANDI, ALLAH KORUDU

Kendisi ve asistanı için tutulan odada yangın çıktığını öğrenen Tuğba Özay ise büyük panik yaşadı. Sosyal medya hesabından küle dönen odaların videosunu paylaşan Özay,

"Bir düğünde sanatçı dostlarımızla beraberdik. Allah bizi gerçekten korudu çünkü benim ve asistanımın kalacağı yan yana iki odada yangın çıkıyor. Ben de son dakikada otel değiştirmiştim. Yangınlarla sınavımız nedir bilmiyorum ama gerçekten Allah korudu. Merak etmeyin biz iyiyiz. O odada ve dumanda kalsaydım şu an sizinle konuşamıyor olurdum" dedi.

Burak Özçivit yazın ortasında kışı getirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit yazın ortasında kışı getirdi!
Kardeşlerim'in Orhan'ı Cüneyt Mete'den üçüncü sezon açıklaması! İlk kez konuştu

İLİŞKİLİ HABER

Kardeşlerim'in Orhan'ı Cüneyt Mete'den üçüncü sezon açıklaması! İlk kez konuştu

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0