Tom Bower'ın yeni kitabı ortalığı karıştıracak: Meghan Markle manipülatif ve bencil!

İngiliz Kraliyet Ailesinin asi gelini Meghan Markle, her hareketiyle hem Kraliçe II. Elizabeth'in hem de İngiliz halkının tepkisini topluyor. Tom Bower'ın yeni kitabında Meghan Markle ve Prenses Diana hakkında ortaya attığı iddialar gündeme bomba gibi düştü. Meghan Markle'ı 'bencil, manipülatif ve ve talepkar' olarak nitelendiren Bower'ın iddiaları şaşırttı.

Son dönemlerde yaşadıkları skandal olaylarla gündemden düşmeyen İngiliz Kraliyet Ailesi, özellikle ekonomik problemler ve aile içindeki soğuk savaşla dikkatleri üzerine çekiyor. Kapalı kapılar ardında gerçekleşen tüm bu problemler sır gibi saklanırken yeni bir kitapla ortalık yine karıştı. Tom Bower'ın, 'İntikam: Meghan, Harry ve Windsors Arasındaki Savaş (Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors)' adlı kitabında Meghan Markle hakkındaki söylemleri dikkat çekti. 

Meghan Markle

Meghan Markle

Bower'ın iddialarına göre; Meghan Markle bir şöhret tutkunuydu ve Lady Diana gibi İngiliz halkının sevgilisi olmak istiyordu. Hatta Prens Harry eşini tıpkı annesi Prenses Diana gibi halkın gözünde hayranlık duyabileceği konusunda ikna etmeyi başarmıştı. Bower'ın bu iddiayı dayandırdığı asıl olay ise Prens Harry ve Meghan Markle'ın 2018 yılındaki Avustralya gezisi. Bebeklerinin olacağını açıklayan çiftin bu gezisinde büyük bir ilgiyle karşılaşması "halkın en sevdiği kraliyet ailesi çifti" olmaları konusunda onları motive etmişti. 

Meghan Markle ve Prens Harry oğulları Archie ile birlikte

Meghan Markle ve Prens Harry oğulları Archie ile birlikte

Kitabında "Sussex'ler, Avustralya'daki başarılarının onları Diana'nın büyüsüyle kutsadığına kendilerini inandırmışlardı. Meghan, Diana'nın halkın sevgisini nasıl kazandığını hiç anlayamadı. Ne o ne de Harry, Diana'yı taklit etmenin, bir marka yaratmak için zamana ihtiyaç duyduğunu kavrayamadı" ifadelerini kullanan Bower, Meghan Markle'ın amacına ulaşamadığını ve Kraliyet ailesinden ayrılmalarıyla daha da kötü bir duruma sürüklendiğini vurguluyor.

Prens Harry ve Meghan Markle

Prens Harry ve Meghan Markle

"MEGHAN MARKLE BENCİL VE MANİPÜLATİF BİRİ!"

"Monarşide sadece tek kişi 1 numaradır. Meghan hiyerarşinin mantığını kavrayamadı" diye sözlerine devam eden yazar, Meghan Markle için 'bencil, manipülatif ve talepkar' ifadelerini kullanıyor. Prens Harry'nin de şımarık, kötü eğitimli ve basit fikirli olduğunu dile getiren Bower, Meghan Markle hamileyken Prens Harry'nin depresyonda olduğunu ve eşiyle hiç ilgilenmediğini de iddia etti. 

Prens Harry, eşi Meghan Markle ve oğulları Archie

Prens Harry, eşi Meghan Markle ve oğulları Archie

Düğünden hemen önce Prens William'ın eşi Kate Middleton ile kavga ettikleri ileri sürülen Meghan Markle'ın aynı zamanda Kate Middleton'ı ağlattığını da anlatan yazar, Sussex Düşesi'nin kendi yakın çevresi dışındakilerden pek haz etmediğini, ilgi göstermediğini ifade etti. 

Kate Middleton ve Meghan Markle

Kate Middleton ve Meghan Markle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bebeği taklit eden kuzu izlenme rekoru kırdı!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0