Gülsim Ali İlhan'dan yeni proje sürprizi! Gönül Dağı'nın Dilek'i Kral Kaybederse'de

Rol aldığı Gönül Dağı dizisiyle hafıza yer edinen Gülsim Ali İlhan şimdilerde başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ'un da yer alacağı Kral Kaybederse dizisinde oynayacağı iddia edildi.

TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz sezon Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan, yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Gülsim Ali İlhan'ın uzun süredir konuşulan ama bir türlü netliğe kavuşmayan dizilerden Kral Kaybederse dizisinde oynayacağı iddia edildi. 

Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız ve Kırmızı Oda dizilerinin ardından Gülseren Budayıcıoğlu’nun şimdi de Kral Kaybederse dizisi netleşmeye başladı. 

Kıvanç TatlıtuğİLİŞKİLİ HABERKıvanç Tatlıtuğ'dan Kral Kaybederse pozu rekor kırdı!

Star TV’nin yeni sezon için en önemli projesi olarak öne çıkan Kral Kaybederse, uzun süredir Kıvanç Tatlıtuğ’un ismi ile anılıyor.

Gülseren BudayıcıoğluİLİŞKİLİ HABERGülseren Budayıcıoğlu'ndan yeni dizi müjdesi! Kral Kaybederse dizisinin konusu nedir?

OGM Pictures imzasını taşıyan dizide ünlü oyuncunun yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Seda Sayan estetik krizine girdi!

90'lı yıllara damga vurmuş şarkıcı Gülay 3. kez kansere yakalanmıştı! İstanbul'u terk etti...

İLİŞKİLİ HABER

90'lı yıllara damga vurmuş şarkıcı Gülay 3. kez kansere yakalanmıştı! İstanbul'u terk etti...
Burak Özçivit yazın ortasında kışı getirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit yazın ortasında kışı getirdi!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Kralın sesi 1 yıl önce

Psikiyatrik hastalıkların reyting için abartı senaryolar ile insanlara sunulmasını doğru bulmuyorum ama kore yapımı kill me heal me kanal 7 de sil baştan diye yayınlanmıştı onun uyarlaması yapılsa çok güzel olur çoklu kişilik bozukluğu olan biri anlatılıyordu ve çok farklı karakterlere bürünüyordu aynı kişi

Toplam 1 beğeni