İbrahim Tatlıses Derya Tuna'yı övmelere doyamadı: Sen benim ana kraliçemsin!

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, eski eşi ve oğlu İdo Tatlıses'in annesi Derya Tuna'nın doğum gününü sosyal medya hesabından duygusal bir notla kutladı.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı vasiyet açıklamasıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, eski eşi Derya Tuna'yı yere göğe sığdıramadı.18 yıllık beraberliğin ardından ayrıldığı eski eşiyle dost kalmayı başaran Tatlıses, Tuna'nın 57'inci yaş gününü sosyal medya hesabından kutladı.

Derya Tuna ile gençlik yıllarına ait bir fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sunan Tatlıses, "İyi ki doğdun, iyi ki varsın! Sen hem İdo'nun anası hem de benim ana kraliçemsin… İyi bir evlat yetiştirmişsin, çünkü çocuğu yetiştiren anadır, ANA!" ifadelerini kullandı. 

İbrahim Tatlısesin Derya Tuna paylaşımı

İbrahim Tatlısesin Derya Tuna paylaşımı

Tuna'yı el üstünde tutan Tatlıses'in paylaşımından hemen sonra oğulları İdo Tatlıses de annesinin doğum gününü yıllar önce çekilen bir kareyle kutlamayı ihmal etmedi. Annesine seslenen İdo Tatlıses fotoğrafa "İyi ki doğdun Annem" notunu düştü.

İdo Tatlıses

İdo Tatlıses

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Alişan'ın oğlu Burak ile eğlenceli anları izlenme rekoru kırdı!

Taha Duymaz markalara isyan bayrağını çekti! Aylık geliri herkesi şoke etti

İLİŞKİLİ HABER

Taha Duymaz markalara isyan bayrağını çekti! Aylık geliri herkesi şoke etti

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0