Emilia Clarke geçirdiği sağlık sorununu ilk kez anlattı! Konuşması bile mucize

Dünyada büyük ses getiren dizi "Game Of Thrones" un başrolü olan İngiliz oyuncu Emilia Clarke, yaşadığı sağlık sorununun ardından hala konuşabiliyor olmasının bile bir mucize olduğundan bahsetti. İngiliz oyuncu geçirdiği ameliyatla yaşamasının dahi çok değerli bir durum olduğundan bahsetti.

2011 ile 2019 yılları arasında yayınlanan "Game Of Thrones" dizisinde ünlenen dünyaca ünlü aktör Emilia Clarke, geçirdiği sağlık problemleriyle alakalı ilk kez konuştu. 35 yaşındaki genç oyuncu, geçirdiği iki beyin anevrizması sonrası yaşadıklarını anlattı.

Beyin anevrizma nedir ve belirtileri nelerdir? Beyin anevrizmanın tedavisi var mıdır?İLİŞKİLİ HABERBeyin anevrizma nedir ve belirtileri nelerdir? Beyin anevrizmanın tedavisi var mıdır?

emilia clarke

emilia clarke

"BU TEHLİKEYİ ATLATAN AZ İNSAN VAR"

2011 ve 2013 yılları arasında iki beyin anevrizması geçirip ameliyat olan Emilia Clarke "Beynimin küçük bir kısmını kaybettim. Düşününce çok komik geliyor ama benim konuşabilmem bile mucize. Bu tür bir tehlikeyi atlatan çok az sayıda insandan biriyim" açıklamasında bulundu.

emilia clarke

emilia clarke

BEYİN HASARI GÖREN GENÇLER İÇİN DERNEK KURDU

Beyin hasarı yaşayan gençleri desteklemeyi amaç edinen "SAMEYOU" isimli bir yardım derneğini kuran 35 yaşındaki başarılı oyuncu, artık beyninde neler olup bittiğini merak etmediğini ve yaşadıklarından eskisi kadar etkilenmediğini belirtti. Clarke "Her zaman iyi bir hafızam vardı, oyuncu olarak en önemli yeteneğim bu. Bu süreçte bunu devamlı olarak test ettim ve kaybetmekten çok korktum" sözlerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hakan Ural'ın Yeşilçam yıldızı annesi Ceyhan Cem hayran bıraktı!

Burak Özçivit yazın ortasında kışı getirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit yazın ortasında kışı getirdi!
Usta oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu bir yeteneğini daha konuşturdu!

İLİŞKİLİ HABER

Usta oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu bir yeteneğini daha konuşturdu!

BİR YORUM YAPIN 1

Uyanış 1 yıl önce

İnşaallah müslüman olur hastalık bir mürşittir doğru yolu gösterir kör olmayana