Nisa Bölükbaşı'ndan milyonluk reklam anlaşması! Aleyna Tilki'nin yerine geçti

Geçtiğimiz haftalarda Survivor All Star yarışmasının birincisi olan Nisa Bölükbaşı, bir içecek firmasının reklam yüzü olmak için milyonluk anlaşma yaptı.

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor All Star'da bu yıl şampiyon olan Nisa Bölükbaşı'na İstanbul'a döner dönmez reklam teklifleri yağmaya başladı. Zaferinin tadını çıkaran ünlü ismin 5 farklı markadan teklif aldığı ancak bir içecek firmasıyla anlaşma masasına oturduğu öğrenildi. 

Nisa Bölükbaşı

Nisa Bölükbaşı

Daha önce Aleyna Tilki'nin reklam yüzü olduğu içecek markasıyla milyonluk bir anlaşma yapan Bölükbaşı'nın yeni projesi hayranlarını heyecanlandırdı. Televizyon, bilboardlarda ve dijital medyada yer alacak olan reklam filmlerinin ne zaman yayınlanacağına dair bir açıklama gelmedi. 

Nisa Bölükbaşından dev reklam anlaşması

Nisa Bölükbaşından dev reklam anlaşması

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan'dan yürek yakan paylaşım!

Emel Sayın'ın dillere destan gençlik hali hayran bıraktı!

İLİŞKİLİ HABER

Emel Sayın'ın dillere destan gençlik hali hayran bıraktı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

ammar 1 yıl önce

Bunun reklamının olduğu içeceğime zehir içerim.

Adıyamanlı 1 yıl önce

survivor şampiyonu değil acunun şampiyonu