Müslüm Gürses'in bilinmeyen akrabası Sitare Akbaş açıkladı! Dedeleri kardeşmiş

Arabesk müziğin "Baba"sı olarak anılan Müslüm Gürses, bu akşam düzenlenecek olan konserle anılıyor. Projede yer alan oyuncu Sitare Akbaş ise ilk kez Müslüm Gürses'le akraba olduğunu açıkladı. Ortaya çıkan bu bilgi herkesi şaşırtırken, Gürses'in soyadının da Akbaş olduğu akıllara gelince parçalar tamamlandı.

Hazırlıkları 1 yıldır devam eden "Müslüm Gürses Şarkıları- Senfonik" projesi bu akşam izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede yer alan ünlü oyuncu Sitare Akbaş, "Akasya Durağı" adlı dizide "Zeyno" karakterini oynarken büyük beğeni yakalamış ve ardından oynadığı "Sen Çal Kapımı" dizisindeki tam tersi tiplemesiyle dikkatleri üzerine yoğunlaştırmıştı.

sitare akbaş ve müslüm gürses

sitare akbaş ve müslüm gürses

MÜSLÜM BABANIN AKRABASI ÇIKTI

Şimdilerde Müslüm Gürses projesinde yer alan Sitare Akbaş, açıkladığı bilgi ile herkesi şaşırtmayı başardı. Ünlü oyuncu Müslüm Gürses'le akraba olduğunu ve kendi dedesi ile Müslüm Gürses'in büyük dedesinin kardeş olduğunu bildirdi. Gerçek soyadı Akbaş olan Müslüm Gürses'le aynı soyadı taşıyan Sitare Akbaş "Soyadı kanunu çıktığında ailem, saçı erken ağardığı için ‘Akbaş’ soyadını almış. Bu hikâyeyi dedemden dinleyerek büyüdüm. ‘Müslüm Gürses Şarkıları-Senfonik’ projesinde yer almam için teklif geldiğinde de bu yüzden çok heyecanlandım" ifadelerini kullandı.

müslüm gürses projesi ekibi

müslüm gürses projesi ekibi

30 KİŞİLİK SENFONİ ORKESTRASIYLA BİRLİKTE

Projede yer alan diğer isimlerle de bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Akbaş, Ayta Sözeri, Erkan Kolçak Köstendil, Zeynep Avcı, Burak Sevinç'le aynı sahneyi paylaşacağı açıklandı. Erkan Kolçak Köstendil’in aynı zamanda "anlatıcı" olarak gecenin sunumunu da yapacağı projede, sanatçılara Cengiz Baltepe yönetimindeki 30 kişilik senfoni orkestrası eşlik edeceği bildirildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Usta oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu bir yeteneğini daha konuşturdu!

Yoğun bakıma kaldırılan İlham Gencer'in sağlık durumuyla ilgili açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Yoğun bakıma kaldırılan İlham Gencer'in sağlık durumuyla ilgili açıklama!

BİR YORUM YAPIN 1

ramazan 1 yıl önce

Herşey bitti. lgbt ile ilgili kişilerde tv lerde kamera karşısında boy gösterir projeler artıyor durmadan. amaç belli gelecek gökkuşagı olsun nasıl olursa olsun. Rabbim hidayet versin. ne diyim.

Toplam 1 beğeni