Selçuk Tektaş'ın vefatının üzerinden 1 yıl geçti ama Alişan'ın acısı geçmedi! Son paylaşımı...

Geçtiğimiz yıl kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölümüyle hayatı kararan şarkıcı Alişan'ın gözyaşları yürekleri dağlamıştı. Bir yarısını, canını kaybeden ünlü şarkıcı, ailesinden ve sevenlerinden aldığı destekle ayakta durmayı başardı ve bir an olsun bile kardeşini unutmadı. Ünlü şarkıcı, 21 Temmuz 2021 yılında hayata veda eden kardeşinin ölüm yıl dönümünde duygusal bir paylaşımda bulundu.

Yasemin.com / Özel Nursena Akbaba 

Bundan tam bir yıl önce kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatıyla dünyası başına yıkılan Alişan, kardeşinin ölüm yıl dönümünde sosyal medya hesabından yürek burkan bir paylaşımda bulundu.

Alişanın kardeşi Selçuk Tektaş geçtiğimiz yıl hayatını kaybetti

Alişanın kardeşi Selçuk Tektaş geçtiğimiz yıl hayatını kaybetti

"BEN HİÇ BÖYLE BİR DÜNYA HAYAL ETMEMİŞTİM"

Kardeşiyle mutlu olduğu anlardan bir karesini Instagram hesabından yayınlayan ünlü şarkıcı, şu ifadelerini kullandı:

"Bir yıl geçti sensiz Selçuk... Tam 1 yıl 1 aydır sesini duyamıyorum ve bir daha asla duyamayacağım... Sadece 1 kere geldin rüyama ve kısacık konuştun gittin... Ben hiç böyle bir dünya hayal etmemiştim... Sensiz hiçbir hayalim yoktu... Kaderimizin, alın yazımızın böyle olacağı ve seni çok erken kaybedeceğim aklımım ucundan geçmezdi... Yapacağımız daha o kadar çok şey vardı ki, her şey yarım kaldı... Senin emanetlerine bir gün dahi öf dersem Allah o anda canımı alsın... Bilmiyorum şu anda neredesin, bizi görüyor musun, izliyor musun ama bizim sensiz tek bir saatimiz geçmiyor... Her gittiğim yerde senden bahsedilince gururlandırmaya devam ediyorsun beni... Burak ve Eliz de her zaman senin gibi bir amcaları olduğu için gurur duyacak... İşimde, evimde, tatilde her yerde seninleyim... Bir gün buluşacağız ve sana kavuşacağım... Allah ne kadar ömür verir bana bilmiyorum ama sen rahat uyu ben nefes aldıkça hep yanlarındayım.. Seni çok seviyorum.."

Alişan, kardeşi Selçuk Tektaşın ölüm yıl dönümünde paylaşımda bulundu

Alişan, kardeşi Selçuk Tektaşın ölüm yıl dönümünde paylaşımda bulundu

TÜM BU SÜREÇTE NELER YAŞANDI?

Ünlü türkücü Alişan, uzun yıllardır başarılı meslek hayatı ve özel yaşantısıyla sık sık gündeme geliyor. Eşi Buse Varol ve çocuklarıyla mutlu bir yuvası olan Alişan'ın geçtiğimiz yıl yaşadığı acı kayıp kalbinde derin bir yara bıraktı.

Alişan ve Selçuk Tektaş anneleriyle birlikte

Alişan ve Selçuk Tektaş anneleriyle birlikte

Ünlü şarkıcının kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş, 21 Temmuz 2021 yılında koronavirüse yakalandı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen 1 ay tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. İkiz babası olan ve henüz 41 yaşındayken yaşama gözlerine yuman Tektaş ardında iki çocuk, gözü yaşlı bir eş ve kardeş bıraktı. 

Selçuk Tektaş cenazesi

Selçuk Tektaş cenazesi

Teşvikiye Camii'nde kılınan namazın ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verilen Selçuk Tektaş'ın cenaze töreninde ayakta durmakta zorlanan Alişan'ın gözyaşları yürekleri yakmıştı.

Alişan kardeşi Selçuk Tektaşın cenaze töreninde gözyaşlarına hakim olamadı

Alişan kardeşi Selçuk Tektaşın cenaze töreninde gözyaşlarına hakim olamadı

Oğlunun toprağa gidişini gören Suzan Tektaş ve Alişan birbirlerinden bir saniye olsun ayrılmadı.

Alişan ve Suzan Tektaş

Alişan ve Suzan Tektaş

Ağlamaktan gözleri şişen ve perişan olan Alişan, "Sahnede onu her göremeyişimde kahroluyordum" dediği kardeşinin toprağa verildiği anları izlerken sevenlerini de kahretmişti.

Alişan kardeşine veda ederken

Alişan kardeşine veda ederken

"SEN BENİM KALBİMDE BİR ÖMÜR KALACAKSIN"

Kardeşinin yokluğunu kabul etmekte zorlanan ünlü şarkıcı neredeyse bulduğu her fırsatta soluğu mezarlıkta, kardeşinin yanı başında aldı. "Hayırlı cumalar... Şifa bekleyen herkese Allah'tan hayırlı şifalar diliyorum" diyerek mezarlıktan paylaşımlar yapan Alişan, kardeşine de seslenerek "Sen benim kalbimde bir ömür kalacaksın kardeşim. O kadar dua aldın ki herkesten ve almaya devam ediyorsun ki, eminim Allah’ım seni en güzel yerde misafir ediyordur. Annen, baban, eşin, çocukların, yeğenlerin, kuzenlerin, akrabaların, dostların, arkadaşların ve biz seni hiç bitmeyecek bir özlemle ve dualarla her zaman anacağız. Hep bu gülümsemenle kalacaksın aklımda. Allah’ım senin mekanını cennet eylesin İnşallah.. Seni çok seviyorum canım kardeşim. Başlayacağım bir yerden ama ne zaman, nasıl başlayacağım bilmiyorum. Hepimiz hep sen varsın gibi bir yerden başlayacağız tekrar. Hiç gitmemişsin gibi…." cümleleriyle içini dökmüştü.

Alişan kardeşinin mezarında

Alişan kardeşinin mezarında

KARDEŞİNİN MEVLİDİNDE EZAN OKUDU!

Kardeşinin vefatının 7. günü vesilesiyle Teşvikiye Camii'nde mevlit okutan Alişan'ın akşam ezanı okuması hafızalardan hiç silinmedi. Sesi titreyen ve acısını Allah'a sığınarak haykıran Alişan, o gün annesiyle beraber gözyaşlarına boğulmuştu.

BAŞKAN ERDOĞAN'IN DESTEĞİNİ HİÇ UNUTMADI!

Kardeşinin emanetlerine gözü gibi bakan ve ailesiyle güç bulan Alişan, özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteğini asla unutamadığını "Sayın Cumhurbaşkanımız, kardeşim entübe olduğu gün arayıp bana moral verdi, her türlü yardımı yapacağını söyledi" sözleriyle ifade etmişti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alişan ve Buse Varolun düğünden kareler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alişan ve Buse Varolun düğünden kareler

"HAYATIMDA İLK KEZ PSİKOLOĞA GİTTİM"

Yeğenlerine babalarının yokluğunu aratmamak için neyi var neyi yoksa önlerine seren Alişan'ın güçlü görüntüsünün ardındaki o küçük çocuğun kalbi o kadar yaralıydı ki bu süreçte hayatında ilk kez psikoloğa gitti. Ünlü şarkıcı o anları "Psikoloğa gittim ve her şeyi anlattım, ağladım. Bana 'Sen normal bir ağabeyin kardeşini kaybetmesinin ardından yaşanabilecek doğal süreci yaşıyorsun. Acını yaşa. İşine dönmen çok iyi. Eğer işine dönmeseydin o zaman seni tedavi ederdim. Bir daha sıkıntın olursa gel' dedi. Hayatımda ilk kez o gün psikoloğa gittim" sözleriyle anlatmıştı. 

Alişan yaşadığı zorlu süreci psikologla atlattı

Alişan yaşadığı zorlu süreci psikologla atlattı

"HEP SENİN OLMADIĞIN ANLAR OLACAK"

Yüreğindeki sönmeyen korun üzerinden 1 yıl geçerken Alişan, bugün yaptığı paylaşımla herkesi ağlattı. Kardeşine özlemini haykıran ünlü şarkıcı "Yarın akşam seninle ilgili, geçen sene şuradaydık, şunu yapıyorduk diyeceğimiz hiçbir şey kalmayacak... Bir önceki sene hep senin olmadığın anlar olacak... Evet yaşıyoruz, nefes alıyoruz çalışıyoruz... Ne aldığım nefes tam ne de yaptıklarım... Farkında olduğum şeyler var tabii ki. Onlar da bana kalsın. Seni çok özlüyorum. Seni çok arıyorum kardeşim... Seni çok seviyorum" dedi.

BİRBİRİNİ ENGELLEYEN BUSE VAROL VE MERVE TEKTAŞ MEVLİTTE BİR ARAYA GELECEK Mİ?

Alişan'ın gözünden bakıldığında yaşanan süreç bu şekilde ilerlerken ailedeki bazı gerginlikler de gözlerden kaçmadı. İki çocuk babası Alişan, kardeşini kaybettikten sonra yeğenlerini de bağrına basmış ve "Artık 4 çocuğum" var demişti. İddialara göre; ünlü şarkıcının bu sözlerinden rahatsız olan eşi Buse Varol ise tepki göstererek "Biraz da kendi ailenle ilgilen" deyince olanlar oldu. Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş bu sözler üzerine eltisini sosyal medya hesabından engelledi.

Buse Varol ve Merve Tektaş

Buse Varol ve Merve Tektaş

İkili arasındaki gerilim yavaş yavaş tırmanırken Merve Tektaş, kızlarını yeğeni Eliz'in doğum günü partisine göndermedi. Eltisi ile arası bozulan Buse Varol'un Eliz'e düzenlediği doğum günü partisine tek gitmeyen Merve Tektaş'ın kızları değildi. Bizzat Alişan'da kızının doğum gününe gitmemişti. Kardeşinin emanetlerine gelen lafı sindiremeyen Alişan ve Buse Varol arasında o dönem "Boşanıyorlar mı?" haberleri sosyal medyayı sallamıştı. Ailede yaşanan kriz sonrası vefatıyla tüm Türkiye'yi yasa boğan Selçuk Tektaş'ın ölümünün birinci yılında nasıl bir mevlit yapılacağı ve ailenin bir araya gelip gelmeyeceği ise merak ediliyor.

Tektaş ailesi

Tektaş ailesi

Bayramlarda, doğum gününde ve ailesiyle her bir araya geldiği tüm anlarda kardeşini asla unutmayan Alişan'ın acısı ister bir yıl ister bin yıl geçse de hiçbir zaman sönmeyen bir ateş gibi yanmaya devam ediyor. Bir yarısını kaybeden ünlü şarkıcının kardeşi Selçuk Tektaş'a bizde Allah'tan rahmet diliyoruz...

Alişan ve kardeşi Selçuk Tektaş

Alişan ve kardeşi Selçuk Tektaş

Kutsi'nin eşi Sibel Ülker'den skandal iddia: Şiddete uğruyorum

İLİŞKİLİ HABER

Kutsi'nin eşi Sibel Ülker'den skandal iddia: Şiddete uğruyorum
Ferhat Göçer'den herkesi şoke eden itiraf! "Ben de dayak yedim"

İLİŞKİLİ HABER

Ferhat Göçer'den herkesi şoke eden itiraf! "Ben de dayak yedim"
Dünya şampiyonu milli boksör Büşra Işıldar Milyoner'e damga vurdu!Öyle bir soruda elendi ki...

İLİŞKİLİ HABER

Dünya şampiyonu milli boksör Büşra Işıldar Milyoner'e damga vurdu!Öyle bir soruda elendi ki...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

FIRAT 1 yıl önce

Adam ekranlarda kalmak için iyice çocuksuya bağlıyor artık, dersin onunla yatıyor onunla kalkıyordu... Arkadaş acını içinde yaşasana, ekranlardan uzak dursana, ama olur mu o zaman nasıl kendini gösterecek ?

Boş oiler 1 yıl önce

Ya arkadaş ne çok Alişan Alişan diyoniz napa arkadas herkes olecek

Kübra 1 yıl önce

Allah rahmet eylesin inşallah mekanı cennet olsun rabbim geri de kalanlara baş sağlığı ve sabır versin

misafir 1 yıl önce

buse hanım da kaşınıyor anlaşılan.. ama ekmek çıkmaz sana..

Toplam 1 beğeni

Ahmet Mungan 1 yıl önce

İyi de bize ne..

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun