Ferah Zeydan'la düet yapan kadının sesi sosyal medyada viral oldu!

TV 8'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında performansıyla büyük beğeni toplayan şarkıcı Ferah Zeydan ile uygulama üzerinden bir kadın düet yaptı. Herkes kadının sesini kötü beklerken muhteşem performansıyla sosyal medyaya damga vurdu. Kadının Zeydan'la uyumu ve sesinin tonu izleyenleri adeta mest etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Son günlerde sosyal medyada bir uygulama ile birlikte birçok vatandaş çok sevdiği ünlü şarkıcı ile birlikte düet yapabiliyor. Ünlü şarkıcı ve hayranlarını bir araya getiren bu uygulama bir hayli ilgi görmeye başladı. Özellikle şarkıcı Ferah Zeydan ile bir kadının düeti sosyal medyada olay oldu. 

HERKES SESİNİ KÖTÜ BEKLİYORDU

İkili uygulama üzerinden Pinhani'nin 'Bilir O Beni' şarkısını seslendirmeye başladı. Şarkıya Zeydan başladı, ardından gelen kadının ise sesinin kötü olduğu düşünülüyordu. Zeydan düet yaptığı anları "Güzel teyzemin hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Ne mutlu bana 7 den 70 e herkesle şarkı söylüyoruz birlikte.. Daha güzel günler yakındır"
notuyla soyal medya hesabından paylaştı.

Ama kadın, hem sesinin tonu hem de şarkıya katılış biçimiyle önyargıları yıkıp geçti. Sosyal medyada birçok platformda yayınlanan video çok sayıda beğeni aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Müge Anlı'nın sır gibi sakladığı kızı Lidya büyüdü!

Yoğun bakıma kaldırılan İlham Gencer'in sağlık durumuyla ilgili açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Yoğun bakıma kaldırılan İlham Gencer'in sağlık durumuyla ilgili açıklama!
Kendilerini anne karnında sanan ikizler şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Kendilerini anne karnında sanan ikizler şaşırttı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Mehmet Kandemir 1 yıl önce

gerçekten harikaymış...