Vedat Milor'dan baklava şovu yapanlara tepki!

Ünlü Gurme Vedat Milor, sosyal medya için yapılan restoranlardaki şov sunumlarına tepki gösterdi. Milor, “Baklava yapımındaki ustalığın değil, onun nasıl mahvedileceğini gösteren şovların takdir edildiği ve arzulandığı bir devirdeyiz” dedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü kasap ve sosyal medya fenomeni Nusret Gökçe ile sosyal medyada yayılan yemekleri şovla sunma akımı, her geçen gün daha da artıyor. Son günlerde tatlı sunumlarında bile bu yöntem kullanılırken baklava sunumunda gelinen son noktayı ünlü gurme Vedat Milor eleştirdi.

"USTALIĞI TEKRAR EGEMEN KILMALIYIZ"

Vedat Milor, “Baklava yapımındaki ustalığın değil, onun nasıl mahvedileceğini gösteren şovların takdir edildiği ve arzulandığı bir devirdeyiz. Muhakkak sosyal medyayla da ilintili. Çok övündüğümüz mutfağımızın lafta kalmaması için bir şekilde ustalığı tekrar egemen kılmalıyız!” ifadelerini kullandı.

vedat milor!dan baklava şovlara eleştiri

vedat milor!dan baklava şovlara eleştiri

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kutsi'nin eşi Sibel Ülker'den şiddet itirafı!

Erdal Beşikçioğlu'na kötü haber! Ünlü oyuncu kahroldu

İLİŞKİLİ HABER

Erdal Beşikçioğlu'na kötü haber! Ünlü oyuncu kahroldu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0