Masterchef jürisi Somer Sivrioğlu'nun haftalık aldığı ücret dudak uçuklattı!

Ekranların sevilen yarışma programı Masterchef'in jüri koltuğunda oturan Somer Sivrioğlu'nun haftalık kazancı ortaya çıktı. Yarışmadan binlerce lira kazanan ünlü şefin aldığı ücret ise dudak uçuklattı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Masterchef Türkiye 2022, yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. İlk eleme turlarında şeflerin karşısında hünerlerini sergileyen yarışmacılar, ana kadroya girmek için üçlü düellolarda karşı karşıya geldi.

Ekran başındaki izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatan programda, yıllardır yarışmanın jüri koltuğunda oturan Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun puanlamaları ise merak konusu oldu.

Masterchef Türkiye 2022

Masterchef Türkiye 2022

Kısa bir süre önce her hareketleriyle gündem olan şeflerden Mehmet Yalçınkaya'nın haftalık aldığı ücret ortaya çıkmıştı. 60 Bin TL kazandığı iddia edilen Mehmet Şef'ten sonra Somer Sivrioğlu'nun kazancı da açıklandı. İddialara göre; Somer Şef her hafta 55 Bin ila 65 Bin TL arasında kazanç sağlıyor. Yaklaşık olarak 1 ayda 220 Bin TL kazanan Somer Şef'in aldığı ücret sosyal medyada tartışma konusu haline geldi.

Somer Sivrioğlu

Somer Sivrioğlu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Güzellik Uzmanı Dilan Polat'a eşinden büyük jest! Resmen zirveyi gördü...

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Misafir 1 yıl önce

Yazıklar olsun.

vatandash 1 yıl önce

bunlari zengin edenler seyrednler..

Toplam 1 beğeni

hkalem 1 yıl önce

banane iyi pazarlik etmis , aliyor

Abbas kamil 1 yıl önce

Antrönerler aylık kaç para alıyor acaba