Berk Atan ve Yağmur Tanrısevsin'in oynadığı 'Üçüncü Gün' filmdeki çekimler başladı!

TRT1 dizisi Gönül Dağı, hem konusu hem de oyuncularıyla izleyicilerin gözdesi. Dizide hayat verdiği Taner karakteriyle beğeni toplayan Berk Atan'ın Üçüncü Gün filmindeki partneri Yağmur Tanrısevsin oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TRT1'de ekrana getirilen Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği Taner karakteri adından söz ettiren Berk Atan'ın yeni projesi belli oldu.

Atan'ın rol aldığı Üçüncü Gün filmiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Berk Atan Üçüncü Gün filminde Yağmur Tanrısevsin'le partner oldu. Yaz sezonunu da çalışarak geçiren yakışıklı oyuncu Gönül Dağı'ndaki başarılı performansıyla adından söz ettiriyor.

Yağmur Tanrısevsin

Yağmur Tanrısevsin

Yağmur Tanrısevsin, Güneşi Beklerken dizisinde canlandırdığı Melis karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Başarılı oyuncu ardından Amerika ortak yapımı The Tragedy adlı korku filminde Jennifer rolünü canlandırdı. Tanrısevsin en büyük çıkışını ise kısa süre önce sona eren Kalp Yarası dizisiyle yaptı.

İLK FOTOĞRAFLAR GELDİ!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hakan Ural yine maziye götürdü! Bu kez türkü eşliğinde...

Hülya Avşar'ın Bill Gates'e gönderme yaptı! Yılın esprisi...

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Avşar'ın Bill Gates'e gönderme yaptı! Yılın esprisi...

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0