Ajda Pekkan'ın elinden her iş geliyor! Şarkı da söylüyor köfte de yoğuruyor

Yoğun istek üzerine ikinci kez Kuruçeşme'de sahneye çıkarak hayranlarıyla buluşan ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, samimi açıklamalarda bulundu. Pekkan, şarkı aralarında hayranlarıyla dertleşerek, "Normal insan gibiyim evde, köfte de yapıyorum" dedi.

Önceki gün Kuruçeşme'de sahneye çıkarak hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Ajda Pekkan, performansıyla adeta rüzgar gibi esti. Öte yandan Pekkan, ayrıca kendi tasarladığı sahne kostümüyle de dikkatleri üzerine çekerken, sahne arasında hayranlarıyla sohbet etmeyi ihmal etmedi. Starlığının sahnede olduğunu evde normal insan olduğunu dile getiren Pekkan, "Normal insanım evde, köfte de yapıyorum" dedi.

Ajda Pekkan

Ajda Pekkan

Ajda Pekkan kostümünü kendi tasarladı! KuruçeşmeİLİŞKİLİ HABERAjda Pekkan kostümünü kendi tasarladı! Kuruçeşme'de rüzgar oldu esti

"NORMAL İNSAN GİBİYİM"

76 yaşındaki ünlü şarkıcı Pekkan, kendinden bahsederken şu ifadeleri kullandı:

"Her defasında heyecanlanıyorum. Ne oluyor bana böyle? Bu konuşmalar klişe gibi gelse de size, gerçekten öyle, sabahtan akşama kadar kendime dönüşmeyi bekliyorum. Normal insan gibiyim evde, köfte de yapıyorum. Gerçekten normal insan gibi yaşamayı çok seviyorum. Bütün starlık bu sahnede, sonrası sökmez. Hiç beni öyle sanmayın sakın. Böyle olmak çok güzel. Çünkü ayrıştırmadığınız zaman şöhretle, normal insan olmayı gerçekten çok şizofrenik bir olay. Bunu da insan zamanla öğreniyor. Yanımdakiler biliyor, yaşamak ne kadar zor bir hayat ama bir o kadar değerli, o kadar özel, o kadar güzel sizlerle. İyi ki varsınız çok teşekkürler ediyorum."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Demet Özdemir'den Oğuzhan Koç'a milyonluk düğün hediyesi! Çıtayı arşa yükseltti

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

Tepki 1 yıl önce

Saçmalık..!