İzel, Çelik, Ercan Saatçi 30 yıl sonra ayrılamadılar! Birlikte verdikleri konserde...

90'lı yıllara damga vurmuş ve adlarından sıkça bahsettirmiş bir müzik grubu İzel, Çelik ve Ercan küslüklerini bir kenara bırakarak 30 yıl sonra bir araya gelmişti. İzel Çeliköz, Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi 30 yıl sonra Kuruçeşme Açıkhava’ ilk konserlerini verirken, ayrılamaz üçlü oldular. Şimdiler bir halk konseri için bir araya gelen üçlü, çok beğenildi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bir döneme damga vuran ve çıkardıkları şarkılarla büyük bir çıkış yakalayan İzel, Çelik ve Ercan aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle dağılmış ve birlikte şarkı çıkarmaya ara vermişti. Çıktıkları programlarda birbirlerine olan kırgınlıklarını dile getiren üçlü 30 yıl sonra bir araya geldi. Kuruçeşme Açıkhava'da sahneye çıkan üçlü, "Özledim", "İşte Yeniden" ve "Dönmelisin" gibi 90’lı yıllara damga vurmuş hit şarkılarını seslendirmişti.

AYRILAMADILAR! HALK KONSERİYLE YENİDEN BİR ARADA...

Gördükleri yoğun ilgiden dolayı çok memnun oldukları dile getiren üçlü, İzmir'in Aliağa Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99.yılı için tekrar bir araya gelerek halk konserine imza attı. Ünlü üçlü, 90'lara damgasını vurduğu gibi 2022 yılına damgasını vurdu. Kutlamalar kapsamında binlerce Aliağalının katılımıyla gerçekleştirilecek fener alayı ve kortejin ardından Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alacak olan İzel-Çelik-Ercan, en güzel şarkılarıyla cumhuriyet coşkusunu ikiye katlayacak.

izel çelik ve ercan 30 yıl sonra ilk konserlerini verdi

izel çelik ve ercan 30 yıl sonra ilk konserlerini verdi

Sanat camiasından birçok ünlünün de katıldığı konserde Demet Akbağ, Hakan Altun, Behzat Uygur, Esra Erol, Sevcan Orhan gibi ünlü isimler de vardı.

30 YIL SONRA İLK KONSER!

Sahne öncesi muhabirlerle bir araya gelen İzel-Çelik-Ercan büyük heyecan yaşadıklarını söyledi: 

“Şu an burada söylemek istediklerimize önceden çalışmıştık ama şimdi heyecandan hepsini unuttuk. Yaşadığımız duyguları tarif edemeyiz. Hayatta ilk kez sahneye çıkacak gibi heyecanlıyız.”

Konser öncesi bir araya gelen üçlü, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Basın toplantısında, 30 yıl sonra küslükleri bırakıp sahne alacak olan üçlüden sözü ilk alan Ercan Saatçi, "Yaklaşık 31 yıl sonra 'kısa bir boşluk diyelim' yeniden birlikteyiz. Bu sırada kendi öz eleştirimizi yaptık. İzel - Çelik - Ercan sahne çalışmalarına ara verdiği dönemde hiç görüşmediğimizi zannedebilirsiniz, oysa biz yıllar içinde birbirimizi tamamlamaya gayret ettik, kendi çizdiğimiz yollar farklıydı. Şimdiden söyleyeyim 'Niye ayrıldınız?' diye sorarsanız, biz orayı çoktan geçtik. 'Neden bugüne kadar bekledik?' diye kendimizi eleştirdik. Hem kendimize, hem de bizi sevenlere haksızlık ettiğimizi düşündük. İşte bugün yeniden karşınızdayız. Konserlerle başlayacağız. Nerede kalmıştık?" ifadelerini kullandı.

izel ercan ve çelik yıllar sonra bir arada

izel ercan ve çelik yıllar sonra bir arada

"DÜNYADA TEK OLABİLİRİZ!"

İzel, "Onlar evlendi çoluk çocuk sahibi oldu ama ben evde kaldım. Çok heyecanlıyım, nasıl konuşacağımı bilmiyorum. Ercan her şeyi çok güzel anlattı. Önceden de bizim sözcümüz oydu. Müzik hayatımıza bireysel olarak devam ediyoruz ama bizim yeniden birleşmemizi isteyen bir sevgi ordusu varmış. İzel - Çelik - Ercan ayrıldıktan sonra 10'dan fazla albüm yaptım ama hâlâ İzel - Çelik - Ercan diyorlar. Belki de dünyada, tek albüm yaptıktan sonra dağılan ve aradan 30 sene geçmesine rağmen yeniden bir araya gelmesi yönünde bu kadar talep gören ilk grubuz." dedi.

"EVİMİZE DÖNDÜK"

Çelik Erişçi ise "Benim söyleyeceklerim de diğerlerine ek olacak. Heyecanlıyız. Şimdiye kadar hepimiz ayrı ayrı çok güzel yollarda yürüdük. Şimdi ise İzel - Çelik - Ercan olarak yeniden birlikteyiz. Çok mutluyum. Kariyerimin başladığı yerdeyim ve kendi evime dönmüş gibi hissediyorum" diye konuştu.

"Üçünüzü de sahnede seslendirirken aynı anda heyecanlandıran ortak bir şarkınız var mı?" sorusuna üç isim aynı anda "Özledim!" cevabını verdi.

BİR DAHA AYRILMAMAK ÜZERE İZEL DÜĞÜM ATTI

1991'de yayınladıkları albümle popülerliği bir anda yakalayan  grup, bir yıl içinde dağılmıştı. İzel, o günlerin tekrardan yaşanmaması için ekip arkadaşlarını elbisesinin kurdelesiyle kendine düğümledi.

İzel Çeliköz, Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi'den oluşan grup, 25 Ağustos'ta sahneye çıkacak.

OLAYIN GEÇMİŞİ!

Hit şarkılarıyla 90'lı yıllara damga vuran grupta Çelik, yıllar önce katıldığı bir programda grubun İzel yüzünden dağıldığını, şarkıcının disiplinsiz olduğunu iddia etmişti. Bunun üzerine İzel'de Armağan Çağlayan'ın programına  katılarak grubun dağılmasıyla ilgili şunları söylemişti:

izel ercan ve çelik 30 yıl sonra sahne alacak

izel ercan ve çelik 30 yıl sonra sahne alacak

"Birinci albümü yaptık, çok sevildik. Aradan 2 sene geçti. İkinci albümün repertuar toplantısında Çelik ‘Ben ayrılmak istiyorum, bir sürü şarkı yapıyorum ama iki-üç şarkıdan fazla koyamıyorum’ dedi. İyi ki ayrıldı. Tek başına çok daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Hepimiz için geçerli bu aslında.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Alişan'dan beklenmedik hareketler! Resmen çıldırdı!

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

İsmin neydi 1 yıl önce

Sanat camia sını birleştiren paradır sevgi ,vefa değil