Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i Şevket Çoruh veda mı ediyor? Çakallarla Dans paylaşımıyla...

Fenomen dizi Arka Sokaklar'da Mesut Komiser'i oynayan Şevket Çoruh hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. 16 yıldır Arka Sokaklar dizisinde rol alan ünlü oyuncunun artık diziden ayrılmak istediği ileri sürüldü. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran haberin ardından Çoruh'un son paylaşımı hayranlarını endişelendirdi.

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden biri olarak karşımıza çıkan Arka Sokaklar, 16 yıldır sevilerek izlenmeye devam ediyor. Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Yiğitcan Ergin ve Şevket Çoruh gibi isimlerin yer aldığı fenomen yapım yeni sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanırken şoke eden bir haber sosyal medyayı salladı. 

Arka Sokaklar

Arka Sokaklar

"Mesut Komiser" karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar dizisine veda edeceği iddia edildi. Arka Sokaklar izleyicisi bu habere karşı tepki gösterirken Çoruh'un sosyal medya hesabından "Çakallarla Dans" filminden bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşması kafaları karıştırdı. 

Çakallarla Dans filminden bir kare

Çakallarla Dans filminden bir kare

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'ın filmdeki partneri belli oldu! 

Kraliçe II. Elizabeth'in sağlık sorunları etkinliklere katılmasına engel oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Kraliçe II. Elizabeth'in sağlık sorunları etkinliklere katılmasına engel oluyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0