Elvis Presley'in filminde yer alan ünlü oyuncu Shonka Dukureh evinde ölü bulundu!

Elvis Presley'in hayatını konu alan Elvis filminde Big Mama Thornton karakteriyle gördüğümüz oyuncu Shonka Dukureh yatak odasında aynı Presley gibi ölü bulundu. Kafalarda soru işaretleri bırakan ilginç ölümle sevenleri yasa boğulurken, ölümün arkasındaki sebepler araştırılmaya devam diyor.

Baz Luhrmann'ın biyografi filmi olan Elvis, çıkacağı günlerde oldukça merak edilirken, yayınlandıktan sonra sinemalarda istenilen canlılığı kazandıramadı. Dukureh ise Elvis Presley’nin hayatını anlatan filmde blues şarkıcısı Big Mama Thornton’ı canlandırmıştı. Hound Dog performansı sosyal medyada günlerce konuşuldu.

Shonka Dukureh

Shonka Dukureh

"KÜÇÜK ÇOCUĞU FARK ETTİ"

Biyografide Big Mama Thornton'u oynayan Shonka Dukureh kendi evinde yatak odasında ölü olarak bulundu. Polis raporlarına göre 44 yaşındaki başarılı oyuncunun iki küçük yaşlarda olan çocuklarından biri, annesini hareketsiz görmesi üzerine kaldırmaya çalıştığı, zorlayıp da başarılı olamayınca komşularına koşarak haber verdiği öğrenildi.

Shonka Dukureh

Shonka Dukureh

"OTOPSİ SONUCU BEKLENİYOR"

Çocuğun ihbarı üzerine olay yerine koşan polis ekipleri Shonka Dukureh ölümüne ilişkin bir cinayet ya da suç verisi bulamadığını açıkladı. Şimdilerde otopsi raporunun sonuçları bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'ın filmdeki partneri belli oldu!

Kuşum Aydın annesinden ret yedi! Ummadık taş baş yardı

İLİŞKİLİ HABER

Kuşum Aydın annesinden ret yedi! Ummadık taş baş yardı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0