Doğukan Manço'dan Zeynep Bastık'a isyan! Saygısızlıkla suçladı

3. Uluslararası Sıcak Hava Balon Festivali kapsamında Kapadokya'da sahne alan DJ Doğukan Manço, kendinden önce sahne alan Zenep Bastık'a isyan etti. Repertuvarı yüzünden ettiği isyanda Bastık'ın saygısızca davrandığını açıkladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Başarılı DJ ve Prodüktör olan Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, sevilen şarkıları dinleyicilerle buluşturmak için 3. Uluslararası Sıcak Hava Balon Festivali kapsamında Kapadokya'da sahne aldı. 

DOĞUKAN MANÇO'NUN ŞARKILARINI SÖYLEDİ

Sahnedeki performansı ve enerjisi ile yaklaşık 10 bin kişinin katılımından oluşan konser alanında Doğukan Manço izleyicilerine eğlenceli dakikalar yaşattı.

zeynep bastık

zeynep bastık

Kendisinden önce sahne alan şarkıcı Zeynep Bastık'ın sahne finalini "Ben Adam Olmam" ve "Sakin Ol" parçalarıyla yapması sosyal medyayı salladı. 

doğukan manço

doğukan manço

"HİÇ Mİ SAYGIN YOK!"

Bu duruma isyan eden Doğukan Manço "Bugün peş peşe sahnemiz vardı. Ben senden önce sahne alsaydım, sana olan saygım gereği senin popüler olduğun şarkıları repertuvarıma koymazdım. Ama sen final şarkılarını peş peşe Ben Adam Olmam ve Sakin Ol olarak seçtin. Tesadüf mü yoksa sahneme hiç mi saygın yok?" ifadelerini sosyal medya hesabından yayınlayarak isyan etti. Yaklaşık bir saat boyunca sahnede kalan Doğukan Manço, festivalin ikinci gününün kapanışını yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'ın filmdeki partneri belli oldu!

Bengü'den duygulandıran açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Bengü'den duygulandıran açıklama!
CHP'li Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'tan skandal hareket! Sahnede Gülşen'in

İLİŞKİLİ HABER

CHP'li Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'tan skandal hareket! Sahnede Gülşen'in

BİR YORUM YAPIN 0