Arka Sıradakiler dizisi 10 yıl sonra ekranlara geri dönüyor!

2007 yılında yayınlanmaya başlayan ve reyting rekorları kıran Arka Sıradakiler dizisi, fırtına gibi esen 6 sezonun ardından yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizide Yadigar karakteriyle hafızalara kazınan Temmuz Karikutal, yaptığı açıklamada dizinin birçok oyuncusuyla anlaşma sağlandığını ifade etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bir dönem ekranlarda fırtına gibi esen fenomen dizi Arka Sıradakiler, yıldız oyuncu kadrosu ve farklı konusuyla yoğun ilgi görüyordu. 

Bülent Çetinaslan, Bülent Emin Yarar, Sinem Öztürk, Pelin Akil ve Sevda Dalgıç gibi isimlerin başrolünde yer aldığı diziyle ilgili şaşırtan bir gelişme yaşandı. 

Arka Sıradakiler dizisi

Arka Sıradakiler dizisi

2007 yılında Fox TV ekranlarında izleyenlerle buluşan dizide 'Yadigar' karakterini oynayan Temmuz Karikutal, 10 yıl sonra dizinin farklı bir konseptle yeniden ekranlara geleceğini açıkladı. Dizinin eski kadrosuna yer alan birçok oyuncu ile anlaşma sağlandığını belirten Karikutal'ın açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

Arka Sıradakiler

Arka Sıradakiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Milyoner'de Seksen Günde Devri Alem rüzgarı! Yarışmacının ağzı açık kaldı

Kerem Bursin hakkında şaşırtan iddia! Türkiye'den taşınıyor mu?

İLİŞKİLİ HABER

Kerem Bursin hakkında şaşırtan iddia! Türkiye'den taşınıyor mu?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0