Murat Kekilli Bülent Ersoy'a rahmetli dedi! Bülent Ersoy duyunca çok kızacak...

Önceki gün Konya'nın Hüyük ilçesinde konser veren şarkıcı Murat Kekilli, sahnede "Kara Gözlüm" şarkısını seslendirirken vefat eden bazı sanatçıların seslerini taklit etti. Ünlü şarkıcının Bülent Ersoy'a yanlışlıkla 'rahmetli' demesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

"Bu Akşam Ölürüm" isimli parçayla hafızalara kazınan şarkıcı Murat Kekilli, geçtiğimiz gün Konya Hüyük Meydanı'nda düzenlenen Hüyük Kırmızı Altın, Geleneksel El Sanatları ve Gençlik Festivali'nin konser programında sahne aldı. Sahnede, hayatlarını kaybeden bazı sanatçıların taklidini yapan Kekilli, 'Kara Gözlüm' adlı şarkısını onların sesiyle okumayı denedi. 

Murat Kekilli

Murat Kekilli

"İç Anadolu’da farklı, Karadeniz’de farklı, Trakya’da farklı söylemeye başladılar. Bu da bana enteresan fikirler öğretti. Ne gibi? Mesela 'Bu Kara Gözlüm parçasını yaşasaydı rahmetli Müslüm Gürses nasıl okurdu?' diye" ifadelerini kullanan Kekilli Müslüm Gürses gibi şarkıyı hayranlarına söyledi. Daha sonra Bülent Ersoy'u taklit etmek isteyen ünlü şarkıcı "Ama Kara Gözlüm’ü rahmetli Bülent Ersoy nasıl okuyacaktı böyle, o da enteresan" şeklinde konuşunca olanlar oldu.

Murat Kekilli sahnede Bülent Ersoya rahmetli dedi

Murat Kekilli sahnede Bülent Ersoya rahmetli dedi

Bülent Ersoy'a rahmetli şeklinde seslenen Kekilli, yaptığı hatayı farkına varınca kollarını açıp gözlerini kapatarak iki kez "pardon" dedi. Hem hayatta olan ünlü sanatçıdan hem de hayranlarından özür dileyen Kekilli'nin bu hareketine Bülent Ersoy'un nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu. 

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Milyoner'de Seksen Günde Devri Alem rüzgarı! Yarışmacının ağzı açık kaldı

Pelin Akil Özbekistan'da! Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Firuze'si rol arkadaşı hakkında...

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Akil Özbekistan'da! Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Firuze'si rol arkadaşı hakkında...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0