Beyazıt Öztürk'ün yeni mesleği şaşırttı!

Son olarak O Ses Türkiye yarışmasıyla ekranlara gelen ve sempatik tavırlarıyla adından sıklıkla söz ettiren komedyen ve sunucu Beyazıt Öztürk, yeni mesleğiyle herkesi şaşırttı.

Bir dönem ‘Beyaz Show’ sunuculuğunu yapan Beyazıt Öztürk geçtiğimiz sezon Acun Ilıcalı’nın yapımcılığının ve sunuculuğunu üstlendiği O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyesi olarak yer almıştı. Uzun zamandır ekranlardan uzak olan sempatik komedyen ve sunucu Beyaz yeni mesleğiyle ilgi odağı oldu.

beyaz

beyaz

SÜRPRİZ PROJE: HEYKEL ATÖLYESİ KURDUK

Yeni bir proje ile ekrana dönüp dönmeyeceği merak konusu olan Beyazıt Öztürk, "Ekranları özlediniz mi?" sorusu yöneltilince şu ifadeleri kullanmıştı:

'O Ses' yarışması vardı. Bu sene olacak mı, olmayacak mı belli değil. Onlara Acun (Ilıcalı) bakıyor, onun da haberi gelir. Onun dışında eylül ayında (reklam yüzü olduğu tekonoloji firması ile) bütün malzemelerin ve fabrika atıklarından Eskişehir’de bir heykel atölyesi kurduk. Yaklaşık 1.5 senedir orada heykel yapıyoruz. Televizyon atıkları, kablolar... Fabrikadan çıkan atıklar ile 15 tane büyük boyutlarda heykel yaptık. Konsepti Kadın Voleybol Milli Takımı. Firma takıma sponsor olduğu için onların figürleri üzerine yaptık heykelleri, enteresan bir şey oldu. Benim de esas meslek okuldan, pandemi döneminde aklımıza geldi 'Yapalım mı?' dedik, şirket de 'Hadi yapalım' dedi. Sağ olsun hocalardan 1-2 arkadaşım destek attı. Eylül ayında Zorlu'da bir sergi düşünüyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kerem Bürsin hakkın şoke eden iddia!

 

Uğur Işılak'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Uğur Işılak'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür paylaşımı!
CHP'li Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'tan skandal hareket! Sahnede Gülşen'in

İLİŞKİLİ HABER

CHP'li Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'tan skandal hareket! Sahnede Gülşen'in

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

ömer 4 ay önce

bu adamı resmen harcadılar. okan bayülgen bile tv kanalı kurdu

İşte öyle 1 yıl önce

La siz hapşırsanız meslek olur. Medyanın gücü işte... Hadi sen yine belli bir karaktere, duruşa ve kaliteye sahipsin. Ya teneke gibi olanlar?

murat 1 yıl önce

yanlış meslek. RTE yine kazanacağına göre ki Belediyeleride geri alacağımıza göre heykeli kime satacak.

Toplam 1 beğeni

Zübük ekrem 1 yıl önce

Pravo , vatan ve millet icin en faydali isi secmis. Müsteri sukintisi olmaz. Ulu ve yüce önder atamizin bol bol heykelini yapar artik. Bence her evde bir ata heykeli olmali. En favori heykelim at üstündeki. Beni bütün kötüliklerden koruyor. Acinacak vaziyetteyiz yazik Eller a,a bizde heykele yatirim yapiyoruz

Toplam 1 beğeni