Bülent Ersoy'da akıma uydu! Yüzüne uyguladığı efekt olay oldu

Son günlerde söylemleriyle magazin gündeminden düşmeyen usta sanatçı Bülent Ersoy siyah saçlarını kızıla boyattı. İmaj değişikliğine giden Ersoy yüzüne uyguladığı filtreyle sosyal medyada olay oldu.

Son günlerde sosyal medyada yüzlerine uyguladıkları filtreyi abartanlar kervanına Seda sayan ve Safiye Soyman'dan sonra Bülent Ersoy'da katıldı. Yıllar sonra radikal bir karar alarak siyah saçlarını kızıla boyatan ünlü isim Bülent Ersoy yüzündeki filtreyi de abartınca olay oldu.

FİLTRENİN DOZUNU KAÇIRDI!

70 yaşındaki sanatçı kızıl saçlı fotoğraflarına efekt uygulayarak sosyal medya hesabından paylaştı. Usta sanatçı, paylaşımına "İzmir'deki müstesna bir düğün için yola çıktım." diye yazdı.

Bülent Ersoy filtreyi abarttı

Bülent Ersoy filtreyi abarttı

Kızıl saçlarıyla poz veren Ersoy yüzüne uyguladığı filtreyle olduğundan daha çok genç görününce eleştiri yağmuruna tutuldu. İşte çok konuşulan o kareler;

Ersoy,  saçlarıyla uyumlu olan uzun tırnakları ve takılarıyla dikkat çekti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CHP'li Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'tan skandal hareket! Gülşen'i sahnede...

CHP'li Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'tan skandal hareket! Sahnede Gülşen'in

İLİŞKİLİ HABER

CHP'li Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'tan skandal hareket! Sahnede Gülşen'in
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

GECE KARTALI 1 yıl önce

Ya bu Bülent hanımefendioğlan zombilere dönmüş, yüzünde hiç insanlıktan bir eser varmı, cehennemin dünyadaki temsilcisi marslılar görse korkup kaçar...

RTEEBU 1 yıl önce

Şeytanda böyle bir tırnak yok toprak olacaksın toprak

Müslüman türk 1 yıl önce

Yani şimdi bu insan kılıfından cıkmış varlık kendini ne olarak tanimliyor

Misafir 1 yıl önce

Aynı maymuna benzemiş

birisi 1 yıl önce

bunları gördükçe, insanlar vatanı için çalışmaya pişman oluyor...