Hazal Kaya bebeğinin cinsiyetini ve ismini açıkladı!

Oyuncu Hazal Kaya, sosyal medya hesabından sık sık oğulları Fikret Ali'yle paylaşımlar yapıyor. Hazal Kaya-Ali Atay ikinci kez anne ve baba olmaya hazırlanıyor. İkinci çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanan Hazal Kaya ile Ali Atay'ın, bebeklerinin adı belli oldu. Çiftten Kaya, kızlarına 'Leyla' ismini vereceklerini duyurdu.

2019'da kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay (46) ile evlenen Hazal Kaya (31), aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına almıştı. Hazal Kaya ile Ali Atay çifti biricik oğullarıyla eğlenceli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

Hazal Kaya-Ali Atay cephesinden mutlu bir haber geldi.

Ünlü çift, ikinci kez anne baba olmaya hazırlanıyor. Her fırsatta anne olmayı çok sevdiğini söyleyen Kaya, 5 aylık hamile. 

Melike Şahin konserini izlemeye gelen Hazal Kaya basın mensuplarıyla sohbeti sırasında bebeğinin cinsiyetini paylaştı. İkinci bebeğine hamile olan Kaya “Cinsiyeti Kız” dedi. 

Önceki gün objektif karşısına geçen ünlü oyuncu, yeni fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Hazal Kaya, Instagram'dan yayınladığı gönderiye, "Nasıl ilk ben duyuramadım ama! Sürpriz yumurta yükleniyor! Leyla geliyor!" ifadelerini not düştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Eşine "Miras kaldı" şakası yapan kadının videosu sosyal medyada viral odu!

Seda Bakan ikinci kez anne oldu! Kızı Leyla ve Ela ile ilk pozunu verdi...

İLİŞKİLİ HABER

Seda Bakan ikinci kez anne oldu! Kızı Leyla ve Ela ile ilk pozunu verdi...

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0