Türkan Şoray'dan şoke eden açıklama: "50 sene çile çektim"

Gemlik Film Festivali’nin açılışına katılan usta sanatçı Türkan Şoray hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Gözyaşlarına hakim olamayan Şoray, ‘’Sizinle olmak dünyanın en güzel duygusu. Sizlerin sevgisi ve ilgisi o kadar değerli ki Bu sevgi beni hayata bağlayan en güzel ve en önemli güç. Duygularımı ifade edemiyorum” dedi.

Eşref Kolçak anısına düzenlenen Gemlik Film Festivali’nin açılışını usta sanatçı Türkan Şoray katıldı. İskele Meydanı’nda; 'Selvi Boylum Al Yazmalım' filminin gösteriminin ardından Gülay Afşar moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşi için sahneye çıkan Türkan Şoray, Gemlik’te binlerce kişi tarafından ayakta alkışlandı. Gördüğü büyük sevgi karşısında gözyaşlarına hakim olamayan Şoray, "Sizinle olmak dünyanın en güzel duygusu. Sizlerin sevgisi ve ilgisi o kadar değerli ki Bu sevgi beni hayata bağlayan en güzel ve en önemli güç. Duygularımı ifade edemiyorum" dedi.

türkan şoray

türkan şoray

GERÇEKTEN ACI ÇEKTİM

Özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Türkan Şoray, oynadığı roller sonrası karakterlerin acısını eve taşıdığını itiraf etti. Şoray, "O kadınların açışlarını eve taşıyordum. Acaba ben kendi hayatımda böyle olsa nasıl davranırdım diye düşünürdüm. O acıyı yaşamış gibi yapmadım, gerçekten acı çektim. Sahtekarlık yapmadım. Oynayalım bitsin yapamadım, mutlaka içim acımalıydı" dedi.
Kariyerinde dört filmin yönetmenliğini üstlenerek aynı zamanda o filmlerde oyuncu olarak da yer alan Şoray, "Yıllarca kameranın önündeydim. Ama ben çılgınlık yapıp dört film çektim ve aynı zamanda oynadım. Hem kamera arkasında olmak hem de önünde olmak zor oluyordu" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ebru Yaşar’dan takdir toplayan hareket!

Amine Gülşe mücevher markasının yüzü için Zendaya'yı seçti! Ayırdığı reklam bütçesi şoke etti

İLİŞKİLİ HABER

Amine Gülşe mücevher markasının yüzü için Zendaya'yı seçti! Ayırdığı reklam bütçesi şoke etti

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Çilesiz 1 yıl önce

O çileden biz de çekelim biraz... Nasıl bir çileyse...

Toplam 1 beğeni