Murat Boz yeni projesi hakkında konuştu! "Çok heyecanlıyım"

Geçtiğimiz gün Çeşme tatilinde görüntülenen şarkıcı ve oyuncu Murat Boz, ayaküstü basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı. Ünlü isim projeleri hakkında konuşurken heyecanını da dile getirdi.

Uzun yıllardır Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı 'O Ses Türkiye'de jüri üyesi koltuğunda oturan şarkıcı ve aynı zamanda oyuncu olan Murat Boz, Çeşme'de tatilin keyfini sürerken görüntülendi. Basın mensuplarını karşısına gören ünlü isim gelen soruları yanıtsız bırakmazken yakında izleyici karşısında olacağını da dile getirdi.

Murat Boz

Murat Boz

"KEYİFLİ OLACAĞINA İNANIYORUM"

Burcu Özberk ile başrolü paylaşacağı yeni filmi, sektöre yeni giriş yapacak olan bir dijital platform için çekeceklerini söyleyen ünlü popçu Boz, "Senaryosu çok güzel, okurken çok keyif aldım ve güldüm. Çekilince de güzel olacağını düşünüyorum. Burcu ile iyi partner olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Murat Boz ve Burcu ÖzberkİLİŞKİLİ HABERMurat Boz ve Burcu Özberk'ten dev proje!

Öte yandan 28 Temmuz'da yayına girecek olan 'Zeytin Ağacı' dizisiyle ilgili de konuşan ünlü isim, sözlerine şu ifadelere de yer verdi:

"Onun da heyecanını yaşıyorum. Benim için de farklı bir iş oldu. İzleyici nasıl bir tepki verecek merak ediyorum. Benim kariyerimde hiç böyle bir iş yoktu, kabul etmemin başlıca sebeplerinden bir tanesi de buydu."

Murat Boz yeni projeleri hakkında konuştu

Murat Boz yeni projeleri hakkında konuştu

"ROLÜMÜN ÜSTESİNDEN GELECEĞİM"

Yeni projesinin oyuncu kadrosunun güçlü olduğunu söyleyen Boz, "Yönetmenimiz Burcu Alptekin, gerçekten başarılı biri. Onların arasında ben nasıl kendimi göstereceğim hiç bir fikrim yok. Ama bir şekilde rolümün üstesinden geleceğim. Son zamanlarda hiç yapılmamış farklı bir iş olduğunu düşünüyorum. İzleyici gerçekten sevecek" dedi.

Ayrıca Ağustos ayında konserlerinin başlayacağı bilgisini de veren ünlü popçu, "Yeni filmimizin provaları da başlayacak; hem konserler, hem de film bizi yoracak. Kışa doğru da Avrupa turnemiz olacak. Oyunculuğu seviyorum, kendimi iyi hissediyorum ve yapmaya da devam edeceğim. Kamera önünde olmak güzel bir his. Yeter ki senaryosu beni heyecanlandırsın" açıklamasında da bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in videosu sosyal medyaya damga vurdu! 

Oğuzhan Koç milyonluk düğün hediyesini heyecanla bekliyor! Demet Özdemir paraya kıydı

İLİŞKİLİ HABER

Oğuzhan Koç milyonluk düğün hediyesini heyecanla bekliyor! Demet Özdemir paraya kıydı
Kötü günleri geride bırakan Alişan'la Buse Varol'dan romantik paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Kötü günleri geride bırakan Alişan'la Buse Varol'dan romantik paylaşım!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0