Ezgi Mola'da karavanlı ünlüler arasına katıldı!

Nişanlısıyla birlikte karavan denemesi için tatil turuna çıkan Ezgi Mola, Çeşme'ye de uğradı. Kameralara yakalanan Mola, deneme yaptığını henüz satın almadığını açıkladı.

Şimdilerde işlerini de bitiren ve tatilde olan başarılı oyuncu Ezgi Mola "Masumlar Apartmanı"yla ismini zihinlere kazımayı başardı. Tüm rol aldığı projelerde farklı karakterleri bir araya getiren Mola "Erşan Küneri"de de oynadığı rolle gerçek bir oyuncu olduğunu kanıtladı.

ezgi mola

ezgi mola

"HAYALİMDİ..."

Geçtiğimiz gün Çeşme'de kameralara takılan Ezgi Mola'nın da karavanlı ünlüler modasına ayak uydurduğu görüldü. 5 yıldızlı bir otel yerine karavanla tatile çıkan Mola, henüz satın almadığını deneme yaptığını belirtti. Mola "1 yıldır karavanla gezme hayalim vardı. Bu karavanı satan kişi karşıma çıktı. Almadan önce deneyip kullanmamı, tecrübe etmemi söyledi. Benim de işime geldi. Kendi zevkime göre ayarladım her şeyini. Bayağı eğlenceli bir gezi şekli. Tamamen doğaçlama geziyoruz, plansız hareket ediyoruz." ifadelerini kullandı.

ezgi mola

ezgi mola

"DENGE KURUYORUZ"

Alaçatı'da iki ayrı mekanı bulunan Mola, ünlü dostlarından hesap aldırtmadığı sorusuna cevaben "Israr ediyorlar hesap ödemek için. Zaman zaman onları kırmıyoruz, zaman zaman bizi kırmamalarını istiyoruz. Tatlı bir denge kuruyoruz. Bir tek Enis Arıkan ocağımıza incir ağacı dikti. Her gün geliyor." açıklamasında bulundu. (Deniz Boy)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in videosu sosyal medyaya damga vurdu!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

Mehmet 1 yıl önce

Erşan Kuneri kadar tiksinç bir film olamaz. Baştan sona ahlaksızlık.